Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért kívánom néha ennyire az...

Miért kívánom néha ennyire az ecetet? Miért vagyok utána jobban?

Figyelt kérdés

Havonta-kéthavonta elkezdek rá nagyon éhezni. Megint egy ilyen szakaszban vagyok.

Napok óta alig eszek. Mindent száraznak meg nehézkesnek érzek, akármit készítettem, semmi se esett jól. Most meg nemrég felvágtam egy vöröshagymát, meglocsoltam sok ecettel, és miután megettem, mint akit kicseréltek. Napok óta szédültem, fájt a fejem, nem kaptam levegőt meg fájt a hasam, amióta meg ettem eceteset, elmúlt az egész, és tele vagyok energiával.

Sokszor van, hogy amikor megéhezek rá, akkor öntök tejfölre, vagy kígyóuborkára vagy szintén hagymára, natúr joghurtba is gyakran teszek. És utána frissebbnek érzem magam.

2020. máj. 27. 23:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Citromlé nem adja be?
2020. máj. 27. 23:38
 2/16 A kérdező kommentje:
A citromlevet nem szeretem, citromos vizet / limonádét se szoktam inni, így nem tudom.
2020. máj. 27. 23:39
 3/16 anonim ***** válasza:
42%
Nem vagy terhes...?
2020. máj. 28. 00:01
 4/16 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, szóval "valószínűleg" nem.
2020. máj. 28. 00:47
 5/16 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy jó az ecet, csak emígy nem.
2020. máj. 28. 00:55
 6/16 A kérdező kommentje:
De nincs utána gyomorgörcsöm vagy ilyesmi. Nagyjából fél éve megy ez így és nincs semmi negatív hatása. Elég sokat öntök, és jól esik. Csak most már kezd fúrni, hogy miért van ez.
2020. máj. 28. 01:06
 7/16 anonim ***** válasza:
39%
Honnan kellene tudnunk hogy fiu vagy? Egy jogos kerdes miatt pontozgatsz le. Kisgyerek...
2020. máj. 28. 01:33
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem jogos. Aki gyereket vállal, - azaz 100%-os felelősséget vállal egy másik élet sorsáért - annak elvárható, hogy legyen annyi esze, hogy ha közérzetre és étkezésre vonatkozó kérdései vannak, akkor azt a terhesség-gyereknevelés kategóriába tegye. Vagy minimum megemlítse részletként megemlítse az állapotát, ha már nem a megfelelő kategóriát használja.

Mellesleg én nem pontoztam senkit. A többi válaszoló és kérdésolvasó tette. Befejezheted a hisztit.

2020. máj. 28. 02:17
 9/16 anonim ***** válasza:
12%
Kötekedni akar. Nem választ.
2020. máj. 28. 03:50
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy kevés a gyomorsavad, ezért kívánod a savanyút.
2020. máj. 28. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!