Titeket mennyiben befolyásol a vásárlásnál, ha például egy étolaj kupakja nem úgy nyílik/záródik, mint ahogy nektek tetszik?
Na most azért félreértés ne essék, ha valami nem ízlik, akkor nem veszem meg akármilyen kupakja is van.
Ha viszont árban elfogadható 2-3 féle is, akkor inkább azt veszem meg, ami kevesebb vesződéssel jár, még ha valamivel drágább is esetleg.
A fűszeres zacsira visszatérve.
Az aljának a felvágása javíthat a helyzeten, de akkor meg fejtetőn kell olvasnom a szöveget. Mit tudom én ez valahogy nem annyira vonz. Vannak olyan csomagolások, ahol ezt ne is célszerű megtenni, például fűszer paprikák. Ezeknek nem egyforma az aljuk és a tetejük.
Ha középen van a felirat, akkor meg értelmetlen az alját felvágni, mert ugyanott leszel.
Az, hogy a nemiséget bevontam a kérdéskörbe, nem valami rossz szándékkal tettem. Ez tudományos tényeken alapszik. Épp tegnap is volt erről egy műsor a TV-ben.
A nők éppen ezért jobbak például érzelmi alapokat igénylő munkáknál is,mint például szociális terület, míg a férfiak sokkal jobbak a logikai , geometriai munkakörökben.
Nincs ezzel semmi gond, ha nem csinálunk belőle gondot.
Engem mindig is érdekelt a konyhában a dolgok miértje, egy nő simán elfogadja azt, hogy tapadásmentes bevonat. A férfit érdekli, hogy miért nem tapad.
A párom az omlett és a tojásrántotta szavak alatt ugyanazt érti. Én utánanéztem, hogy mi a különbség.
Sok ilyen apróság van , amiben különbözünk.
"A párom az omlett és a tojásrántotta szavak alatt ugyanazt érti. Én utánanéztem, hogy mi a különbség.
Sok ilyen apróság van , amiben különbözünk."
Ez aranyos. Eszembe juttatta a viccet:
Fiatal, boldog, friss házasok. Asszonyka finom étellel várja férjét, aki dicséri is:
- Hmmm. ilyen finomat nem ettem még életemben!
- Ugye milyen jó, hogy anyukám megtanított legalább két ételt, tökfőzeléket és vaníliapudingot készíteni?
- Igen!!! És ez most melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!