Milyen receptet tudtok olyan szikkadt teljes kiőrlésű kenyér felhasználásához, amelyik étolaj hozzáadásával készült?
Figyelt kérdés
Panírozó morzsának állítólag pont az étolaj miatt nem jó.2016. jan. 10. 20:24
1/1 anonim válasza:
Ha rendesen sütőben csontra kiszárítod panírnak is jó, csak hamar el kell használni, mert az olaj miatt esetleg avasodhat. Ezt fagyasztással késleltetheted.
Ha még csak szikkadt, akkor pirítósnak, bundáskenyérnek kiváló alapanyag.Pirított kenyérkockákat is csinálhat belőle levesbetétnek. fasírtba, töltelékbe is teljesen jó a szikkadt kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!