Mi bajom lehet a romlott haltól? És milyen a tápértékre a frisshez képest?
Figyelt kérdés
Már harmadszorra járok úgy, egy hónapon belül, hogy veszek drága friss halat (pisztrang, esetleg lazac, lazacpisztrang, szeretem az ízüket), de nincs időm megcsinálni.Most egy hete a hűtőben volt. Már volt szaga, de olyan pipa lettem, hogy bepaniroztam és kisütöttem. Több chilivel meg sóval. A múltkor is megettem az egészet. Mi bajom ehet tőle?2020. febr. 21. 09:00
22/23 A kérdező kommentje:
Persze, de most 4 év után megint így jártam. Illetve rám budösödött utána m ez g egy csirkemáj. De májgomboclevesen nem lehetett érezni.
Marha pipa voltam.
okt. 25. 17:29
23/23 A kérdező kommentje:
Azért is néztem vissza ezt a kérdést.
okt. 25. 17:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!