Mi bajom lehet a romlott haltól? És milyen a tápértékre a frisshez képest?
Hát de basszus, vásárolj hazafele mikor már látod hogy mi lesz ha hazaérsz. :D
Meg ne más konyháját használd...
Vegyél füstölt halat az tartós.
Én is mindig azt veszek.
Ha reggel nem tudok főzni, akkor már nem is főzök.
"Próbálok valtozatosan egészségesen étkezni de nagyon nehezen megy." 9
Hát kérdező... még az is egészségesebb lenne ennél, ha vennél egy nyavalyás halkonzervet. Na meg aztán szart se ér az "az egészséges étkezés", ha közben mentális egészségért - vagy tudatos, értelmes, gondolkodásért nem teszel semmit. Egy zsák pénzt kidobsz az ablakon, (ahelyett, hogy valami értelmesre költenéd a pénzed, pl éhezők segítésére, vagy valamilyen tanulásra, jó könyvre), és büdös - bár emlékeid szerint jóízű - halat eszel. "Már harmadszorra" - akkor talán ezt hagyd abba.
Ha ilyen sok a tennivaló, akkor vegyél 1 adag, ismétlem 1 adag kaját hazafelé menet. Azt este megeszed. Egy csomo helyen vannak egészséges menük is.
Délben is éppen ahol vagy, ott egyél.
Életveszélyes állapotba is kerülhetsz romlott ételtől, ugyanis nem elég hogy "mérgezés", de a hányás - hasmenés miatt ki is szaradhatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!