Milyen gyakran szoktal pékárut enni, melyik a kedvenced?
Figyelt kérdés
Mi a kedvenc edesseged, mikyen gyakran eszed? Nagyon ritkan, csokis csiga, sajtos rud.2020. febr. 7. 19:17
11/13 A kérdező kommentje:
Es hol a legfinomabb?
2020. febr. 17. 15:24
12/13 anonim válasza:
Sajtkrémes rúd, csirkemájas bourekas, fahéjas pillangó, marhahúsos párna, pizzás Fornetti, aszalt paradicsomos pulykás rúd, olivás stangli.
Régen nem volt ekkora választék, akkor a sajtos pacsni, a pizzás kifli, virslis kifli volt a kedvenc. Na meg a sajtos roló! Ezt ma már nagyon gejlnek érzem.
Ha puha, foszlós, ízletes, és friss, akkor én mindenre vevő vagyok :) Egy kis kefirrel vagy ivójoghurttal leöblítve... Nyamm.
13/13 anonim válasza:
Ja, és a Cba és a Spar süti a legfinomabbakat szerintem. Az albán pèkségek meggyes beiglije is finom a töltelék miatt, de a tészta elég unalmas, mindenhez ugyanazt használják. A Lidl, Aldi pèksütik meg kicsik, csoffadtak, szárazak és rágósak általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!