Sok pékárut eszek lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
szeretem pogácsát ilyeneket2017. márc. 19. 12:23
1/16 anonim válasza:
Igen. Ha hìzékony vagy, hìzhatsz tőle. Mellesleg az egèszsègnek sem a legjobb a sok fehèr lisztes cucc, dobàlja a vèrcukor szintedet.
2/16 anonim válasza:
Elhízás, cukorbaj, reflux, ésatöbbi.
3/16 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, ha egészséges vagy. Az ilyen áltudományos paleovackoknak meg ne higgy. #1 gondolom azt se tudja mi az a vércukor csak olvasta valahol.
4/16 anonim válasza:
Amellett,hogy elhízhatsz tőle és ahogyan már említették előttem rengeteg betegség okozója lehet,mivel rendkívül egészségtelen,nem azért mert pékáru,hanem a legtöbb ilyen pogácsa,croissant stb. fehér lisztből készül,amiben semmilyen jó tápanyag nincs,természetesen,ha a többi étkezésed változatos,hús,zöldség,gyümölcsök,akkor párszor belefér,de semmiképpen sem ajánlatos heti max 2-3 alkalomnál többször fogyasztani,illetve választhatsz teljes kiörlésű termékeket vagy megpróbálhatja egészségesebb formában otthon elkészíteni :)
5/16 anonim válasza:
Ne csak pogácsát egyél. A pogácsa jó. A sok pogácsa nem jó. A pogácsa egy idő után ellened fordúlhat, elhízol tőle, és glutén problémáid is lehetnek. Akkor aztán nincs többé pogácsa.
6/16 anonim válasza:
Lehet belőle baj. Az említetteken kívül pl. nincs semmi rost benne, az meg elengedhetetlen az emésztéshez. A pékáru többnyire finomított fehérlisztes, ami gyors felszívódású, össze-vissza ugrál a vércukrod tőle. Egyél lassú felszívódású, teljes kiőrlésű pékárut inkább.
7/16 anonim válasza:
Hehe, a pogácsa bosszúja... :)
Gluténproblémád az pont nem lesz tőle, vagy ha lesz, nem a pogácsától lesz, azt biztosra veheted.
Az elhízás az reális veszély, az elhízás meg hoz egy csomó más problémát.
Arra figyelj, hogy változatosan egyél, sok gyümölcs, zöldség, hús, és ha amellett szereted a pogácsát, akkor egészségedre.
8/16 anonim válasza:
Érdekes. hogy mindenki a fehér lisztben látja a problémát, én pedig a margarinban, ami benne van.
Lerakódik az ereidben, beleidben...
9/16 anonim válasza:
Csak a mai divatok szerint lesz tőle bajod. Sem a fehérliszt, sem a zsír stb. nem ártalmas. Csak akkor, ha kizárólag ezeket eszed. Ha eszel mellé elég húst, tojást, tejterméket, zöldséget, gyümölcsöt, akkor élhetsz egészségben akár 80-90 évig is.
10/16 anonim válasza:
# 9 Képzeld el, hogy nekem az. Inzulinbetegként az. Rosszul leszek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!