Sok pékárut eszek lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
szeretem pogácsát ilyeneket2017. márc. 19. 12:23
11/16 anonim válasza:
Régen rengeteg pékarut ettem. Reggelire 2csiga,ebed utan mindig valami pl kalacs,pogi,banan level vacsihoz meg kenyer.. Semmi bajom nem volt tole,tele voltam energiával,soha nem voltam fáradt,mindenhez volt eröm,jokedvü voltam. Azutan elkezdtem dietazni,eletmodott valtottam,mar nem eszem semmiféle lisztet. Azota nincs erom,gyenge vagyok,faradekony,nem tudok aludni,nincs jokedvem sose...
12/16 anonim válasza:
Én is nagyon szerettem őket és most már lassan a 90 kilóhoz leszek közelebb. N
13/16 anonim válasza:
Hat ha mozogsz rendesen nem hiszem.
14/16 anonim válasza:
Varietas delectat. A változatosság gyönyörködtet.
Az a baj, ha sok pékárút eszel hogy bizonyos dolgokhoz nem jut hozzá a szervezeted.
A szénhidrátok mellett szüksége van a szervezetnek fehérjére, vitaminokra és ásványi anyagokra. És rostokra. Tehát kell enni húst, vagy hüvelyeseket a fehérjebevitel végett, kell enni zöldséget és gyümölcsöt, hogy az ásványi anyagok és nyomelemek, meg vitaminok is meglegyenek az étrendedben.
Változatosan kell taplálkozni, hogy ne soványodjon ki valamelyik tápanyagból a szervezeted. Amúgy is sok kalóriát tartalmaznak a pékáruk...
A túlságosan egyoldalú taplálkozás hosszú távon mindig megbosszulja magát.
15/16 anonim válasza:
Lehet bizony.
Hamarosan meg fogsz halni...
16/16 anonim válasza:
Amikor pogácsát kívánsz, az a szervezetedtől egy jel, hogy ugye szénhidrátra van szüksége.Ezzel az a baj, hogy sokan ilyenkor péksüteményekkel pótolják, amiben nincs meg a kellő tápanyag, így bár jól laksz, a szervezeted éhezik a jó minőségű tápanyagokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!