Rá kell szólni. Én ezt tettem, egy nőre, és egy férfire szóltam rá..nyomkodták a kenyereket...mindkettőtöl azt kérdeztem, hogy a szaros keze után én vegyem meg azt a kenyeret?
a nő azt mondta, nem is szaros..dehogynem, csak szagolja meg, érezni..erre elment.
a férfi meg otthagyta a kosarát is, és elszaladt, ki az áruházból.
de a barackot, és mást is nyomkodnak..
2017. szept. 3. 09:35
2/21 anonim válasza:
Hogy mit kellene tenni? Kamera a pult fölé, és kifizettetni a fogdosott árut. Persze előtte figyelmeztetni, hogy mi következik. Pár hét és híre megy.
2017. szept. 3. 09:37
3/21 anonim válasza:
Nem kéne beengedni őket a boltokba.
Pont úgy, ahogy a 18 alattiakat a dohámyboltokba, belépéskor személyi, és ha 60+, akkor azonnal kiküldeni.
2017. szept. 3. 09:37
4/21 anonim válasza:
Pár Aldiban van külföldön, hogy ki kell piszkálni ilyen hosszú fém rúddal és kiesik, mint az italautomatából a a kóla, stb. Azt bevezetni mindenhova De én látta apukánál is, a gyerek kezét fogva, gyereknél, fiatalnál, nő férfi, szóval hagyjuk... Minősíthetetlen és gusztustalan. Ott dolgozónál is, hogy rakja be a zsömlét, leesik a földre ahol megfordul a csöves is cipővel és visszarakja a többi közé.. a 100 vagy 50ft-ot zsömlét a földről... Én meg is mondtam neki a véleményem.
2017. szept. 3. 09:43
5/21 anonim válasza:
Egyet tudsz tenni normálisan. Rászolsz. Abban igazságtalan vagy, hogy csak az öregek.
2017. szept. 3. 09:52
6/21 anonim válasza:
CBA is odaillik a sorban . Eleve az önkiszolgáló pékáru részleg okoz gondot , ezen spórolnak embereket béreket a cégek . Mindenki tapizza rátüsszent dobálja holmikat , betegségeket terjeszt ez a jelenség és több selejtet .
2017. szept. 3. 10:11
7/21 anonim válasza:
Sparban (nálunk legalábbis) csipesz van kihelyezve a pékáru (fánkok, muffin, linzer, ischler) mellé. Nem láttam még soha embert, aki a p--csás, taknyos kezével nyúlt volna hozzá. A kenyeret is ha tapogatják, mindenki egy nylon zacskóval teszi azt, kezedre húzod mint egy kesztyűt és már is lehet tapizni.
A hülyék kedvéért ki kellene írni egy nagy táblára, hogy legyen már mindenkibe annyi, hogy nem a húgyos, p--csös, g e ci s kezével nyúlkál.
2017. szept. 3. 10:13
8/21 anonim válasza:
Én undorítóbb kezűt láttam. Nem öregasszony volt, hanem középkorú férfi. Fekete, gyászkeretes köröm, az ujjbegyeken feketével kirajzolódó ujjredők. Rászóltam, hogy várja meg amíg én csipesszel kiveszem amit kinéztem, erre ő: nem is koszos a keze. Mondom: dehogynem. Úgy elkezdett velem üvöltözni, hogy attól zengett a bolt. Egy férfi állt mellém, és szólt rá, hogy hagyja abba.
2017. szept. 3. 10:16
9/21 anonim válasza:
Nekem nem is a húgy + a kenőcs fordulna meg a fejembe :D hanem az, hogy lehet előtte a zöldség részen 2 kiló sáros krumplit válogatott, meg hagymát, répát, meg valami permetes sz ar t. *
2017. szept. 3. 10:21
10/21 anonim válasza:
Folyt: Amíg én a csipesszel bíbelődtem, simán benyúlt volna mellette. Egyébként nem kenyerem a cigányozás, de azok sem a csipesz, vagy zacskóhasználatról híresek. Egyébként ez a Lidlben történt. A sorozatos általam látott ilyen esetek után, eldöntöttem, a Lidlből nem veszek többé pékárut. Miután a bolt nem tesz semmit, azok után sem, hogy már többször szóltam a bolti eladóknak és már két nagy cirkuszom volt a boltban, mert persze az ilyenek akik ezt csinálják, nem bírják elviselni, ha rájuk szólnak, és elkezdenek velem üvöltözni, meg átkozódni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!