Ti mennyi pékárut esztek egy nap?
Én reggelire eszem két szelet pirítóst vagy egy zsömlét szendvicsnek(az változó, hogy milyen, néha sima, néha magos, néha teljes kiörlésü), ebédhez nem eszem ilyesmit, mert értelmetlen dolog, vacsorára egy-két szelet kenyeret vagy zsömlefélét zöldségekkel.
Nap közben meg nem nassolok, nem akarok elhízni.
reggel egy teljes kiőrlésű zsömle, vagy egy szelet kenyér, amire valamit rákenek, (szalámikat nem szeretem), ebédhez semmit, este változó, gluténmentes extrudált ízesített "kenyér", vagy bake roll's-t eszem.
nekem a reggeli a fontos, este csak a rágcsa kedvéért eszem valamit, ami lehet, hogy éppen egy rizs chips:)
Szerintem hetente kéthetente eszek egy szelet kenyeret, avokádókremmel, tojással, ilyesmivel.
Valahogy mindig a kenyér nélkül fogyasztható kajakat kívánom inkább meg, csak ez az oka.
Más pékárut nem eszek.
Tekintsd meg a proktológus sebész főorvos urat, ő majd elmondja neked, hogyan kell étkezni!:
Hat en bevallom oszinten sokat eszek.
Reggel fornetti, peksutik + energia ital
Tizoraira is
Uzsira vacsira is
Ebedre ritkan mert akkor rendelek
Nem eszek teljes kiorlesut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!