Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti mennyi pékárut esztek egy nap?

Ti mennyi pékárut esztek egy nap?

Figyelt kérdés
Beleértve a reggeli kakaós csigát, túrós táskát vagy pizzásszeletet, az ebédre a gulyáshoz elfogyasztott pogácsát vagy a paprikás krumplihoz fogyasztott kenyeret, a nap során szendvicsként megevett zsemlét, az esetleg nasiként fogyasztott fornettit. A saját mennyiséget soknak vagy normálisnak látjátok és figyeltek rá, hogy teljes kiőrlésű legyen?

2019. aug. 27. 07:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

7-es: Belenéztem, ez a megmondóember eléggé távol áll tőlem, úr vagy nem úr, fő vagy nem fő. Orvos? Nem biztos, hogy tudja, mennyit és mit enne, ha mondjuk egy vasöntödében melózna vagy 3 műszakban vagy idős betegeket emelgetne. A magára érvényes igazságot biztos jól tudja, de mindenkire? Az arany középutat hirdeti? Mert akkor végignézem.

Te eszel egyébként pékárut?

2019. aug. 27. 08:48
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
Havonta-kéthavonta kb 200 grammot....finom legyen
2019. aug. 27. 08:50
 13/19 anonim ***** válasza:
43%

"3 műszakban vagy idős betegeket emelgetne."

Miért, csak pékáruval lehet idős betegeket emelgetni?

Ő zsírokat fogyaszt, kevés húst, gyümölcsöt és sok zöldséget,mindezekből annyit, amennyire a munkájához szüksége van. Ha keményebb fizikai munkát végezne, akkor megemelné a zsírbevitelt és a húsfogyasztást! Én semmilyen pékárut nem eszek, mert tartózkodom a glutén fogyasztásától és kerülöm a gyorsan felszívódó magas glikémiás szénhidrátokat. Batátát szoktam enni a húsokhoz pl. Itt van a patológus doktor úr, ő megmondja neked mire számíthatsz, ha pékárukat eszel:

https://www.youtube.com/watch?v=tOV3OKYCsFM

2019. aug. 27. 09:08
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
0.
2019. aug. 27. 12:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Reggelire 0, túl sok lenne nekem.

Ebédre általában szendvicset eszek, 1-2 zsemlényi mennyiséget (kenyérnél nem tudok számot mondani, szelet vastagságától függ)

Vacsorára néha eszek még egy zsemlényit, néha nem.

Teljes kiőrlésű, vagy rozsos-magos pékárukat eszem főleg, nem is feltétlenül az egészség miatt, hanem egyszerűen finomabbak.

A főorvos uras válaszolóval ne foglalkozz, körülbelül minden kérdés alá nyomja ugyanezt, még akkor is, ha nem volt téma eredetileg a táplálkozás.

2019. aug. 27. 14:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Van hogy semennyit. Máskor két szelet pirítóst toastkenyérből.

Ha pizzát eszek, akkor én a vékonytésztásat preferálom.

Kakaóscsigát meg ilyeneket nagyon ritkán eszek.

Nem nagyon szoktak pékárút enni. Jobban preferálok más ételeket.

2019. aug. 27. 23:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkan, pedig imadon
2020. febr. 7. 19:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Jól esne egy kis pogács, de Angliában nem árulnak!

Amúgy 2-4 szelet kenyeret szendvicsként naponta, és kész. Ez az a csomagolt, szögletes kenyér, iskolás koromban minden reggel ettem valamilyen péksüteményt, de az már régen volt.

2020. jún. 19. 09:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"Jól esne egy kis pogácsa, de Angliában nem árulnak!"

Akkor miért nem sütsz? Nagyon jól fagyasztható is, ha túl sok, amit egyszerre sütnél. Én évek óta így csinálom, szintén külföldön.

2020. jún. 19. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!