Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nincs olyan étel, amit ne...

Nincs olyan étel, amit ne szeretnék. Másnak miért van?

Figyelt kérdés
2019. dec. 16. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Mert én nem eszek meg minden sz"rt.
2019. dec. 16. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
mert kindenkinek mas az izlese. ugy erzem ez kamu kerdes :D meg jo h nem mindenki egyforma
2019. dec. 16. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Én is a legtöbb ételt megeszem, szeretek kisérletezni is, de attól még megvan hogy mik a kedvenceim (sok van így nem egyhangu) és azokat eszem legtöbbször. Nem értem a kérdést. Ha valaki nem szereti a krumplistésztát akkor minek egye meg
2019. dec. 16. 17:43
 4/6 A kérdező kommentje:
A kérdés az, hogy hogyan lehetséges, hogy valakinek nem ízlik pl. a krumplis tészta. Jól elkészítve finom. Nem azt kérdeztem, hogy miért nem esznek az emberek sz*rt, hanem, hogy mi az, hogy valaki nem szeret konkrét alapanyagokat vagy ételeket. Nem a rosszul sikerült ebédre gondolok, hanem a jóra... Hogy lehet kinézni egy zöldséget például és eldönteni, hogy fúj, meg nem eszem... minden ehető étel finom.
2019. dec. 16. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Ehető az összes büdös sajt is, de ami büdös azt nem tudom megenni. Az íz érzékelése sok dologból tevődik össze, ha jó az illata és guszta akkor jobb ízt is kapcsolunk hozzá legtöbbször. Nem mindenkinek finom minden, de minden finom valakinek.
2019. dec. 16. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
85%
Én személy szerint gyűlölöm a kaprot. Nem tudom megmagyarázni miért, de ha megérzem a szagát undorodom, ha véletlenül eszek egy falat kapros dolgot, felkavarodik a gyomrom. A szeretés/utálat csak úgy jön magától.
2019. dec. 17. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!