A KFC csípős ételeitől másnak is hasmenése van?
Figyelt kérdés
Nekem nem hogy 2x csíp hanem vagy napi 5-6X hasmenéssel társulva.2018. júl. 24. 09:09
1/12 anonim válasza:
A többségnek nem.
Szóval a gond nem az étellel, hanem a te személyes emésztőrendszereddel van.
2/12 A kérdező kommentje:
# 1
Attól még nem kell ekkora pofának lenni!
2018. júl. 24. 09:29
3/12 anonim válasza:
Nem állt szándékomban megsérteni téged.
Amit írtam az puszta tény, amivel szembe kell nézned. De tőlem akár tagadhatod is, hogy érzékeny vagy valamilyen összetevőre, és minden alkalommal értetlenkedve állhatsz ott, hogy már megint hasmenésed van.
4/12 A kérdező kommentje:
# 3
Van egy flegma stílusod...
2018. júl. 24. 09:42
5/12 anonim válasza:
Aki nem eszik gyarkan csípőset, estleg szinte soha nem eszik annak igen szokatlan tud lenni és ilyenkor a legtöbb embernél ezt váltja ki mivel a testednek szokatlan és úgy védekezik, hogy meghajt. Valószínüleg Ön sem szokott még hozzá a csípőshez.
6/12 anonim válasza:
Nekem nincs tőle semmi bajom, pedig soha máskor nem eszek csípőset. Viszont több ismerőstől hallottam, hogy azért nem eszik ott, üert meghajtja, szóval nem vagy egyedül ezzel
7/12 A kérdező kommentje:
# 5
Pont az a furcsa hogy én szoktam csípős ételeket enni és szeretem is.
2018. júl. 24. 12:25
8/12 anonim válasza:
Nálunk nincs KFC, elég kis városban élünk, de van 2 "kínai" étteremnek csúfolt valami. Na ha ott eszek, utána sűrűn látogatom a mellékhelységet. Mára már tudatosan kerülöm, mert nem vagyok a magam ellensége.
10/12 anonim válasza:
Most mi bajod van az 1-3 válaszolóval? Nem felgma, nem sértő, csak te pattogsz a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!