Mindenki tudja, hogy a KFC-ben csak csípős ételek vannak, csak én nem?
Rém ciki, 32 éves létemre soha nem voltam még KFC-ben. A "Mekit" szeretem, a Burger kinget kevésbé, de eddig elkerültem a KFC-t. Ma olyan helyen jártam a 3 éves fiammal, ahol elég kevés volt a választék, így KFC mellett döntöttem. Tudtam, hogy "fűszeres csirke" van náluk, de azt nem gondoltam, hogy MINDEN csípős. Sok kisgyerekes állt sorban, fel sem merült bennem.
Így vettem 2 doboz kaját 1600-ért, amiből pár kis krumplit tudtunk megenni...
Sehol nem volt kiírva sem.
Szóval ez csak nekem nem volt egyértelmű, hogy ez a népszerű "fűszeres csirke" csípős?
ha 1x-szer voltam kfc-be sokat mondok :D tehát nem
14/F
Régen voltak nem csípősek is.
Egyébként a lehető legrosszabb helyre ültetek be ÁR/Érték arányban.
A KFC az a hely ahol otthagysz 10 ezret 2-3 személyre és jól sem laktál.
Bemész egy Burgerbe, azért érzed a különbséget.
De legjobb és a legkiadósabb a gyros, vagy a thai kaja és még cukrászdára is marad!
ha jót akarsz enni, A JACKS BURGER be menj!
Nem olcsó, mondjuk a KFC nél sokkal többet kapsz náluk.
És a sült oldalasuk verhetetlen, feltéve ha nem csupa csont darabot fogsz ki.
Nem válogatós a gyerek, mindenevő. És én sem, de csípős volt nekünk.
Persze, én nem bírom egyáltalán (kb mint egy gyerek), de másnak is pikáns lehet.
Mi nem tudtuk megenni.
Csak furcsa, hogy nem hívták fel a figyelmet, hogy csípős/pikáns. Vagy honnan kellett volna tudnom?
Amúgy a Pöttömkertben voltunk (most először), még egy hotdogost láttam, meg egy szendvics+sültkrumplist. Szóval nem volt túl nagy kajálda választék (vagy csak a tömegben nem tűnt fel a többi). Valami "meleg kaját" akartam, ezért vettem a sült csirke+krumpli kombót.
De akkor most voltam először és utoljára KFC-ben. Akkor inkább egy rántotthúsos szendvics, vagy a drága hotdog.
Ja, és szerintem csípősebb volt, mint a "mekis" Spice burger. Egyszer abba is belefutottam, de legalább azt meg bírtam enni...
Akkor lehet velünk van a baj.
De ez nem "fűszeres" volt, hanem pikáns/csípős. Azért ezt jelezhetnék valahol.
Szinte biztos vagyok benne kérdező, hogy valami KFC érdekeltséged van, csak a kérdés miatt megnéztem a KFC honlapját (tehát a célodat már elérted, grat) és FEL VAN TÜNTETVE hogy a kaja "csípős".
Kirohanásodnak kb. annyi értelme van, mint azon háborogni, hogy a túrórudi tejterméket tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!