Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mindenki tudja, hogy a KFC-ben...

Mindenki tudja, hogy a KFC-ben csak csípős ételek vannak, csak én nem?

Figyelt kérdés

Rém ciki, 32 éves létemre soha nem voltam még KFC-ben. A "Mekit" szeretem, a Burger kinget kevésbé, de eddig elkerültem a KFC-t. Ma olyan helyen jártam a 3 éves fiammal, ahol elég kevés volt a választék, így KFC mellett döntöttem. Tudtam, hogy "fűszeres csirke" van náluk, de azt nem gondoltam, hogy MINDEN csípős. Sok kisgyerekes állt sorban, fel sem merült bennem.

Így vettem 2 doboz kaját 1600-ért, amiből pár kis krumplit tudtunk megenni...

Sehol nem volt kiírva sem.

Szóval ez csak nekem nem volt egyértelmű, hogy ez a népszerű "fűszeres csirke" csípős?

2016. szept. 4. 20:45
1 2
 1/18 anonim válasza:
40%

ha 1x-szer voltam kfc-be sokat mondok :D tehát nem

14/F

2016. szept. 4. 20:51
 2/18 anonim ***** válasza:
69%

Régen voltak nem csípősek is.

Egyébként a lehető legrosszabb helyre ültetek be ÁR/Érték arányban.

A KFC az a hely ahol otthagysz 10 ezret 2-3 személyre és jól sem laktál.

Bemész egy Burgerbe, azért érzed a különbséget.

De legjobb és a legkiadósabb a gyros, vagy a thai kaja és még cukrászdára is marad!

2016. szept. 4. 20:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet érzékenyebb vagy a kelleténél. Én nem tapasztaltam ilyen drasztikus csípősséget.
2016. szept. 4. 20:59
 4/18 anonim ***** válasza:
96%

ha jót akarsz enni, A JACKS BURGER be menj!

Nem olcsó, mondjuk a KFC nél sokkal többet kapsz náluk.

És a sült oldalasuk verhetetlen, feltéve ha nem csupa csont darabot fogsz ki.

2016. szept. 4. 21:03
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem csípős.
2016. szept. 4. 21:06
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem csípős, maximum pikáns, de vanna olyan csirkecombok, amelyek még csak nem is pikánsak. Emellett ha leszeded a panírt, akkor már biztosan nem csípős. Lehet, hogy a gyereked válogatós, de egy felnőttnek ezek nem csípősek.
2016. szept. 4. 21:18
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
marha csipős, alig lehet érezni rajta :D
2016. szept. 4. 21:27
 8/18 A kérdező kommentje:

Nem válogatós a gyerek, mindenevő. És én sem, de csípős volt nekünk.

Persze, én nem bírom egyáltalán (kb mint egy gyerek), de másnak is pikáns lehet.

Mi nem tudtuk megenni.

Csak furcsa, hogy nem hívták fel a figyelmet, hogy csípős/pikáns. Vagy honnan kellett volna tudnom?

Amúgy a Pöttömkertben voltunk (most először), még egy hotdogost láttam, meg egy szendvics+sültkrumplist. Szóval nem volt túl nagy kajálda választék (vagy csak a tömegben nem tűnt fel a többi). Valami "meleg kaját" akartam, ezért vettem a sült csirke+krumpli kombót.

De akkor most voltam először és utoljára KFC-ben. Akkor inkább egy rántotthúsos szendvics, vagy a drága hotdog.

2016. szept. 4. 21:28
 9/18 A kérdező kommentje:

Ja, és szerintem csípősebb volt, mint a "mekis" Spice burger. Egyszer abba is belefutottam, de legalább azt meg bírtam enni...

Akkor lehet velünk van a baj.

De ez nem "fűszeres" volt, hanem pikáns/csípős. Azért ezt jelezhetnék valahol.

2016. szept. 4. 21:33
 10/18 anonim ***** válasza:
57%

Szinte biztos vagyok benne kérdező, hogy valami KFC érdekeltséged van, csak a kérdés miatt megnéztem a KFC honlapját (tehát a célodat már elérted, grat) és FEL VAN TÜNTETVE hogy a kaja "csípős".

Kirohanásodnak kb. annyi értelme van, mint azon háborogni, hogy a túrórudi tejterméket tartalmaz.

2016. szept. 4. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!