Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mindenki tudja, hogy a KFC-ben...

Mindenki tudja, hogy a KFC-ben csak csípős ételek vannak, csak én nem?

Figyelt kérdés

Rém ciki, 32 éves létemre soha nem voltam még KFC-ben. A "Mekit" szeretem, a Burger kinget kevésbé, de eddig elkerültem a KFC-t. Ma olyan helyen jártam a 3 éves fiammal, ahol elég kevés volt a választék, így KFC mellett döntöttem. Tudtam, hogy "fűszeres csirke" van náluk, de azt nem gondoltam, hogy MINDEN csípős. Sok kisgyerekes állt sorban, fel sem merült bennem.

Így vettem 2 doboz kaját 1600-ért, amiből pár kis krumplit tudtunk megenni...

Sehol nem volt kiírva sem.

Szóval ez csak nekem nem volt egyértelmű, hogy ez a népszerű "fűszeres csirke" csípős?

2016. szept. 4. 20:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

a szomszed belefutott ebbe pár napja. sehogysem birtak megenni a csirket…pedig már végul a panir is lekerult rola, és ujra értelmeztek az ételt :D tejszines, tésztas csirket készitettek belole..ami végul nálunk kotott ki. nem birtak megenni olyan csipos volt. én nagyon szeretem a csipos, eros ételeket.

de, hogy az mér tényleg az a kategoria volt, amit egy átlag ember nem bir megenni az tuti. na ezen felbuzdulva, mi is elmentunk, kértem is a csipos csirkefalatkáimat és megkozelitoleg sem volt olyan csipos, mint a szomszéd által vásárolté.

a másik, a mekis (csipos) burgert én egyáltalán nem éreztem csiposnek..az anno csalodás is volt.

2016. szept. 4. 22:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem csípős.a 6 évesem minden gond nélkül megeszi.kicsit az talán...
2016. szept. 4. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Még véletlenül sem CSAK csípős ételeik vannak. A csirkecomb választható, a "strips" és a kosárhoz járó "darabok" nem csípősek egyáltalán, szendvicsek közül sem mind az. Az nem lepett meg, hogy csak csirke van..?
2016. szept. 4. 22:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindenki tudja.

Most előszörre így jártál, legközelebb már könnyebb lesz.

Amúgy van nem annyira csípős is. Kentucky csirkének hívják.

Az nem olyan csípős, inkább pikáns.

A gyerek menüben is ezt adják.

Kérhettél volna a gyerekednek gyerek menüt és akkor nem lett volna vele olyan nagy gond.

Én javaslom, hogy máskor is egyetek ott azért.

:)

2016. szept. 4. 22:40
 15/18 A kérdező kommentje:

10: Nincs érdekeltségem, most előszüör ettem ott. Mivel egy rendezvényen voltak "konténerből" árultak, így nem olvasgattam a honlapjukat.

13: Igen, azt mondták, hogy a csirkecomb elfogyott. Szendvicset meg nem is láttam, sem az ártáblán kiírva, sem máshol.

Azt tudtam, hogy csak csirke van (kb ennyi amit KFC-ről tudtam eddig).

14: Akkor csak én egyedül voltam eddig tudatlan. NA mindegy, túléltük.

"nem annyira csípős is" - semennyire nem csípőset szerettem volna enni

"Kérhettél volna a gyerekednek gyerek menüt" - mondtam az eladónak, hogy most először vagyok KFC-ben, nem tudom mik vannak, a gyereknek kérek valami "kicsi adagot", magamnak meg egy normál adagot. Ezt kaptuk. Én 3 csirkét krumplival, ő 2 csirkét... És nem szólt, hogy pikáns...

Lehet az volt a baj, hogy ez csak egy "konténeres kitelepült" KFC volt? És ezért volt ilyen gyér a választék?

2016. szept. 5. 10:51
 16/18 anonim ***** válasza:
85%
csípőőős??? nagyon érzékenynek kell lenni ahhoz, hogy annyira csípősnek érezd, hogy ne tudd megenni. vagy műhiszti az egész. anyukám nagyon nem bírja a csípős dolgokat, de simán meg tudja enni a KFC-s kaját. fura..
2016. szept. 5. 12:31
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem műhiszti.

És relatív ez az "annyira csípős, hogy nem tudod megenni".

Én még annyira sem akarom megenni, ha pikáns, és órákig ég a szám miatta. (utána meg a gyomrom)

A mekis chicken mcnuggets miért nem csípős??? Semennyire

Merthogy valamennyire pikáns/csípős/fűszeres, mindegy hogy nevezzük. De aki egyáltalán nem bírja, mint én (vagy a kicsi gyerekek), nekünk ehetetlen.

Férjem megette, azt mondta tényleg pikáns. De neki ízlett.

Akkor ezek szerint csak én vagyok tudatlan, vagy lehet csak túl érzékeny a fűszerekre...

Mindenesetre ha a gyerekem ott liheg, hogy "anya ez csíp", akkor nem fogom beletömni (és én sem eszem meg)...

2016. szept. 5. 13:56
 18/18 anonim válasza:
100%
Sajnos a KFC-nél úgy vannak vele, hogy ha te ott vásárolsz az egyenlő azzal, hogy tudod, hogy csípős. :( :( Ebbe már én is belefutottam mikor először voltam ott, bár azóta hozzászoktam.
2019. jún. 23. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!