Mindenki tudja, hogy a KFC-ben csak csípős ételek vannak, csak én nem?
Rém ciki, 32 éves létemre soha nem voltam még KFC-ben. A "Mekit" szeretem, a Burger kinget kevésbé, de eddig elkerültem a KFC-t. Ma olyan helyen jártam a 3 éves fiammal, ahol elég kevés volt a választék, így KFC mellett döntöttem. Tudtam, hogy "fűszeres csirke" van náluk, de azt nem gondoltam, hogy MINDEN csípős. Sok kisgyerekes állt sorban, fel sem merült bennem.
Így vettem 2 doboz kaját 1600-ért, amiből pár kis krumplit tudtunk megenni...
Sehol nem volt kiírva sem.
Szóval ez csak nekem nem volt egyértelmű, hogy ez a népszerű "fűszeres csirke" csípős?
a szomszed belefutott ebbe pár napja. sehogysem birtak megenni a csirket…pedig már végul a panir is lekerult rola, és ujra értelmeztek az ételt :D tejszines, tésztas csirket készitettek belole..ami végul nálunk kotott ki. nem birtak megenni olyan csipos volt. én nagyon szeretem a csipos, eros ételeket.
de, hogy az mér tényleg az a kategoria volt, amit egy átlag ember nem bir megenni az tuti. na ezen felbuzdulva, mi is elmentunk, kértem is a csipos csirkefalatkáimat és megkozelitoleg sem volt olyan csipos, mint a szomszéd által vásárolté.
a másik, a mekis (csipos) burgert én egyáltalán nem éreztem csiposnek..az anno csalodás is volt.
Igen, mindenki tudja.
Most előszörre így jártál, legközelebb már könnyebb lesz.
Amúgy van nem annyira csípős is. Kentucky csirkének hívják.
Az nem olyan csípős, inkább pikáns.
A gyerek menüben is ezt adják.
Kérhettél volna a gyerekednek gyerek menüt és akkor nem lett volna vele olyan nagy gond.
Én javaslom, hogy máskor is egyetek ott azért.
:)
10: Nincs érdekeltségem, most előszüör ettem ott. Mivel egy rendezvényen voltak "konténerből" árultak, így nem olvasgattam a honlapjukat.
13: Igen, azt mondták, hogy a csirkecomb elfogyott. Szendvicset meg nem is láttam, sem az ártáblán kiírva, sem máshol.
Azt tudtam, hogy csak csirke van (kb ennyi amit KFC-ről tudtam eddig).
14: Akkor csak én egyedül voltam eddig tudatlan. NA mindegy, túléltük.
"nem annyira csípős is" - semennyire nem csípőset szerettem volna enni
"Kérhettél volna a gyerekednek gyerek menüt" - mondtam az eladónak, hogy most először vagyok KFC-ben, nem tudom mik vannak, a gyereknek kérek valami "kicsi adagot", magamnak meg egy normál adagot. Ezt kaptuk. Én 3 csirkét krumplival, ő 2 csirkét... És nem szólt, hogy pikáns...
Lehet az volt a baj, hogy ez csak egy "konténeres kitelepült" KFC volt? És ezért volt ilyen gyér a választék?
Nem műhiszti.
És relatív ez az "annyira csípős, hogy nem tudod megenni".
Én még annyira sem akarom megenni, ha pikáns, és órákig ég a szám miatta. (utána meg a gyomrom)
A mekis chicken mcnuggets miért nem csípős??? Semennyire
Merthogy valamennyire pikáns/csípős/fűszeres, mindegy hogy nevezzük. De aki egyáltalán nem bírja, mint én (vagy a kicsi gyerekek), nekünk ehetetlen.
Férjem megette, azt mondta tényleg pikáns. De neki ízlett.
Akkor ezek szerint csak én vagyok tudatlan, vagy lehet csak túl érzékeny a fűszerekre...
Mindenesetre ha a gyerekem ott liheg, hogy "anya ez csíp", akkor nem fogom beletömni (és én sem eszem meg)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!