A KFC hot wings csirkeszárnya mennyire csípős?
Figyelt kérdés
Szeretem a csípőset, de csak akkor, ha enyhén csípős2016. nov. 9. 16:37
1/6 anonim válasza:
Kétszer ettem már hot wings csirkeszárnyat. Egyszer csak enyhén csípősnek éreztem, egyszer pedig égett utána a szám. Két különböző KFC-ben ettem. Szerintem ez emberfüggő hogy kinek mennyire erős/csípős egy étel. Plusz valószínűleg az se mindegy hogy hol és ki csinálja. Lehet valahol, valaki erősebbre, míg valaki enyhébbre. De annyira nem csípős soha hogy ne lehessen megenni. Én is az enyhén csípőset szeretem, és megtudom enni simán.
2/6 anonim válasza:
Én nem szeretem a csípőset! De a Hot wings a kedvencem a KFC-ben. Megbirkózom a csípősségével mert annyira finom.
Szóval, ha szereted a csípőset akkor szerintem neked is nagyon fog ízleni.
Enyhén csípős.
3/6 anonim válasza:
Nagyon enyhén. Én utálom és nem is bírom a csípős ételeket, de a KFC-ben betegre tudom enni magam hot wings-ekkel.
4/6 anonim válasza:
Még mindig megy itt a KFC reklám?
Szabályzat: "vállalkozás/termék/weboldal népszerűsítéséért, reklámozásért, ... kitiltás jár!"
5/6 A kérdező kommentje:
Bocs, n szerintem nem azt irtam, hogy "egyenek a kfc-ben! itt valodi hussal dolgozunk... ennyi erovel ha barmilyen termek nevet leirod egy kerdesben, akkor az neked hirdetesnek szamit?
2016. nov. 9. 21:05
6/6 anonim válasza:
Egyetértek, enyhén csípős, de nem vészes. Inkább azzal kell vigyázni hogy sokszor forrón adják és érdemes óvatosan harapni, hogy ne égesd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!