Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Megehetem azt a kenyeret,...

Megehetem azt a kenyeret, amin megjelent a penész?

Figyelt kérdés
Pirítósnak szeretném, csak kicsit. Mi lehet velem ha megeszem?

2019. okt. 12. 13:57
1 2
 11/15 anonim válasza:
80%

Penészes ételt nem eszünk mert toxikus és rákkeltő. Én ezt még biológia órán tanultam középiskolában. Sokan kételkednek a válaszolók közül,hogy valóban így van-e, hitelesebb forrást nem igazán lehet találni a témában mint pl a National Geographic.

[link]

2019. okt. 12. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha nekem, mint mikrobiologusnak nem hisznek, akkor a natgeonak sem fognak
2019. okt. 12. 22:46
 13/15 anonim válasza:
88%
Beküldöm a hasznos választ forrással és lepontoznak mert nem azt mondom, hogy nyugodtan zabáljátok a penészes kenyeret. XD gyökerek
2019. okt. 13. 07:14
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Ahhoz hogy mit okoz a szervezettel,nem tudok hozzászólni. Gondolom nem egészséges. Viszont én inkább az élvezeti értéke miatt nem enném meg. Volt már rá példa,hogy véletlenül beleharaptam egy penészes kenyérbe. Utána több órán keresztül éreztem azt a keserű ízt a számban. Nem beszélve arról hogy gusztustalannak találom . Szóval én nem ennél még,mert az olyan kenyérnek rossz íze van.
2019. okt. 13. 10:53
 15/15 anonim válasza:
53%
És még van aki képes ezen vitatkozni. Egyétek akkor a penészes kenyeret, jó étvágyat hozzá. Majd a pénzen amit ezen spóroltok mehettek kemóra.
2019. nov. 8. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!