Hűtőben zacskóban tárolt friss nyers sertéshús hány napig használható fel?
Figyelt kérdés
Sajnos ott felejtettem, nem fagyasztottam le. Bőr, csont nincs rajta, csak színhús.2019. okt. 4. 22:42
1/7 anonim válasza:
Honnan tudjuk mikor raktad be?
Amúgy szemrevételezéssel és szaglással célszerű eldönteni...
Ha felhasználod, mindenképp jól süsd át, és akkor nem lesz baj.
2/7 anonim válasza:
Szerintem 3-4 napig. Utána felejtsd el akkor is, ha jó gyomrod van. Nem éri meg ételmérgezést kapni. Mellesleg az emberek legalább 70%-ának gőze sincs arról, hogy meddig jó valami ránézésre. Csak nézzetek meg egy Gordon Ramsay-s vendéglőmegmentést és látni fogjátok, hogy néha a szakácsoknak sincs!!!
3/7 anonim válasza:
1 nap.
Bezacskózva iszonyú gyorsan romlik.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már fura szaga kezd lenni, úgyhogy megfőzöm a kutyának.
Sajnos nem emlékszem, mikor tettem be, a hét valamelyik napján.
2019. okt. 5. 06:55
5/7 anonim válasza:
Tudom, hogy ég és föld az ember és a kutya emésztése, de megmondom az őszintét, én a kutyámnak sem adnék szándékosan romlásnak indult ételt. Nem konyhamalac az a szegény pára. Ha fura szaga van, akkor ott már bomlik erősen valami, dobd ki. Nyilván nem ugyanazt esszük a kutyával, de az biztos, ha színhúst kap, nem adok neki olyat oda, amit én nem ennék meg.
6/7 A kérdező kommentje:
Persze, ezzel is egyet értek, azért mondom, hogy megfőzöm neki, nem nyersen adom. A másik meg, hogy gondoljunk bele, amikor elássa, majd ki tudja, mennyi idő múlva kiássa és megeszi az ételt. Vagy amikor kikukáznak romlott dolgokat. Az ő gyomruk teljesen más. Szándékosan én se adok neki sose romlottat, de még nem büdös a hús, csak már kezd fura szaga lenni.
2019. okt. 5. 14:34
7/7 anonim válasza:
2-es vagyok
A fura szag az, amire már én azt mondom, hogy büdös!!!! A fura szag már nem egészséges. Én nem adnám oda, egye meg a fene az egészet! De ne a kutyád! Talán annál akkor is többet ér az az állat, ha haszontalan bajkeverő. A doktor többe fog kerülni, mint a hús ára, arra mérget vehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!