Tarjából szoktak készíteni rántott húst?
Figyelt kérdés
És ha igen, de nincs huskloppfolom, akkor mivel tudnám kicsit puhitani?2019. okt. 4. 16:13
11/15 anonim válasza:
Mindenbol lehet. Mi spec a tiszta szinhust szeretjük, karajbol csináljuk, amit itt sokan száraz husnak hivtak. Na mi meg a "szaftos" tarját nem szeretjük. :)
12/15 anonim válasza:
#9
Attól függ, honnan nézzük, mivel a karaj van középen!
Amit csinálsz, az szőrszálhasogatás, de legyen miatta egy pár jó perced!
13/15 qkker1 válasza:
Sertés:
fej - nyak /tarja/, szerintem a fej az eleje, de legyen igazad, neked a segged van elől!
14/15 qkker1 válasza:
Rövid karaj a másik vége a gerincnek.
15/15 anonim válasza:
Szoktak, de a tarja inkább sütve finom. Rántott húsnak ajánlani a rántott csirkét tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!