Tarjából szoktak készíteni rántott húst?
Rántott húst csak sovány húsból szokás készíteni - karaj, comb -, tarjából nem, mert borzasztó zsíros íze lesz.
A tarja sütni nagyon finom, de rántva nem igazán.
"Rántott húst csak sovány húsból szokás készíteni - karaj, comb "
Pont ezekből lesz porszáraz.
Egy jó szaftos -nem csupa zsír- tarjából a legfinomabb.
A tarja a karaj folytatása, csak nem olyan fűrészpor szárazságú, lazább szerkezetű, zaftosabb ezért a legfinomabb rántott húsokat lehet belőle készíteni. Aki nem szereti a zsíros húst és nem vak, az nem vesz zsíros tarját és a probléma megoldva!
Én amikor csak tehetem tarjából készítem.
Szoktak, de én például nem szeretem, mert egyrészt zsíros, másrészt meg másnapra gumis állagú lesz.
Natúran sütni szerintem jobb.
"A tarja a karaj folytatása,"
Fordítva:
tarja /nyak/- hosszú karaj - rövid karaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!