Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Így eláll a hús szombatig?

Így eláll a hús szombatig?

Figyelt kérdés

Szóval a gond, hogy megadta magát a hűtő, vettünk is újat, viszont nem holnap hanem szombaton hozzák ki.

Szombatra volt egy kis hús a hűtőben, és jobb ötlet híján bepácoltam, illetve tettem rá annyi olajat, hogy teljesen ellepje, húztam a tálra egy zacskót és betettem a kamrába a földre amit így hirtelen leghidegebb helyet találtam. Így olajjal teljesen elfedve kibírja szombatig?

2019. aug. 9. 01:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Az a komment szobahomersekletet irt. Az 18 fok. Most olyan 30 van Magyarorszagon.

A nebih azt ajánlja, a pácolt húst is hűtve tárold.

Te tudod, hogy mit csinálsz, de én nem kockáztatnék. Az én gyerekem volt szalmonellás. Előtte is oda volt figyelve mindig, utána viszont betegesen igyekeztem, hogy esély se legyen valaha az életben arra, hogy ilyen eloforduljon. Pedig nem otthon szedte össze.

2019. aug. 9. 15:17
 12/13 A kérdező kommentje:
De hisz írtam, hogy kamrába tettem a földre, ugyan hőmérő ott nincs, de 18 foknál hűvösebb az mindenképp.
2019. aug. 9. 15:34
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
Jó, akkor használd fel szombaton. Vagy jó lesz, vagy nem. Kizártnak tartom ugyan, hogy jo legyen, de hajra. Ha az az x összeg, amibe került megéri, hogy kockaztass, akkor csináld. Te tudod. A gyerekemet mélyvénás infúzióra kötötték, kiszáradással. Nem kevését szenvedett a folyamatos hasmenés és hányás után is a görcsökkel.
2019. aug. 9. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!