Toast kenyér helyett van még olyan péktermék ami sokáig eláll?
Bármilyen pékárut le tudsz adagokban fagyasztani (kenyeret felszeletelve), így bármikor annyit és azt veszel elö, amire kedved van. És nem lesz más íze, ha kiveszed a fagyasztóból 10-15 perccel fogyasztás elött.
Én hetente legfeljebb egyszer veszek pékárut, mégis igen változatosan tudok fogyasztani ezzel a módszerrel. Meg így az sem fordul elö, hogy rámromlik vagy kifogy vélelten.
Tényleg jó a fagyasztás, én is szoktam csinálni, általában kifli, teljes kiőrlésű rúd.
Egy-egy darabért nem megyek be naponta. De csak frissen az igazi.
Lefagyasztom. Ha kell, kiveszek egyet, kienged. Olyan, mint amikor megvettem.
Simán lehet fagyasztani.
Illetve a minap megkívántam a hot-dog-ot, és vettem kiflit. Nem viccelek, hónapokig eláll. Nem tudom, miből lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!