Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyi kalóriát tartalmazhat...

Mennyi kalóriát tartalmazhat 1kg kenyér?

Figyelt kérdés
hízni szeretnék és kiszámoltam kalkulátor segítségével hogy mennyi kalóriát kellene megennem naponta, azon gondolkozok hogy hány kalóriát tartalmazhat 1kg kenyér, mert ha elég sokat akkor megennék belőle napi 1-2kilót
2018. nov. 8. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Megne egyél 1-2 kg kenyeret. Egészségesen szedj fel. Ne így!
2018. nov. 8. 17:28
 2/8 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy egészségesen? éljek salátán vagy mi?
2018. nov. 8. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Olajos magvak, gyümölcsök, rizs, hús

Stb...

2018. nov. 8. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ne salátán. A saláta nem feltétlen egészséges. De össze lehet állítani egy kiegyensúlyozott étrendet, mi elég kalóriát tartalmaz!
2018. nov. 8. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
1-2 kiló kenyér a legtöbbünknek túl sok hízáshoz még kalóriában is, de ahogy írták, értelmesen kéne enned, megfelelő tápanyagbevitellel. Miért jössz a salátával, ki mondta, hogy az egészséges és más nem? Rendes, kiegyensúlyozott étrend kell. Én pl. jóformán sosem eszem salátát, nem kötelező. Egyébként pár kiló zöldség mellett is nehezen híznál (nekem mondjuk menne, de úgy tűnik, a többséget laktatja, legalábbis extrém mennyiségben), azért se jó ötlet a saláta :D
2018. nov. 8. 18:10
 6/8 A kérdező kommentje:
én naponta rengeteg mindent megeszek és semmit nem hízok, többet eszek mint egy átlag ember és 182cm magas, 57kg...
2018. nov. 8. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, hogy te nem tudsz zsírban hízni. Eddz, egyél még többet és jönnie kell izomnak, nyilván rád fér.

Írni akartam, hogy lehet, hogy csak azt hiszed, hogy sokat eszel, de ha komolyan s megalapozottan gondolod az 1-2 kiló kenyeret, akkor tudsz enni (már 1 kiló kenyér is szép mennyiség, én sose mentem fél kiló fölé, igaz, ettem mellé sok mást, mert valamivel jól is kellett laknom). Ha csak úgy írtad, akkor lehet, hogy ama rengeteg vékonyhoz tartozol, akik azt mondják, hogy semmitől sem híznak, pedig csak keveset esznek.

Az, hogy többet eszel, mint más, még nem jelent semmit, mivel lehet, hogy gyors az anyagcseréd vagy aktív vagy s akkor igenis jóval többet kell enned másnál, hogy hízz.

2018. nov. 8. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:

1 kg fehér kenyér 2700 kcal, ha csak ezt néznék, akár jó is lehetne. DE! Ez a kalóriamennyiség a kenyér esetében 80 g fehérjéből, 520 g szénhidrátból, és 30 g zsírból jön össze.

Tekintve, hogy a normál esteben 15% fehérje (2700 kcalra számolva 101 g), 55% szénhidrát (371 g) és 30 % zsír (90 g) a helyes tápanyag eloszlás, egy kis utánaszámolással látható, mi a baj a kenyérzabálással.

Ha neked ez nem számít, és egészsételen módon zsírt szeretnél felszedni, akkor egyed.

2018. nov. 9. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!