Mennyi kalóriát tartalmazhat 1kg kenyér?
Olajos magvak, gyümölcsök, rizs, hús
Stb...
Akkor lehet, hogy te nem tudsz zsírban hízni. Eddz, egyél még többet és jönnie kell izomnak, nyilván rád fér.
Írni akartam, hogy lehet, hogy csak azt hiszed, hogy sokat eszel, de ha komolyan s megalapozottan gondolod az 1-2 kiló kenyeret, akkor tudsz enni (már 1 kiló kenyér is szép mennyiség, én sose mentem fél kiló fölé, igaz, ettem mellé sok mást, mert valamivel jól is kellett laknom). Ha csak úgy írtad, akkor lehet, hogy ama rengeteg vékonyhoz tartozol, akik azt mondják, hogy semmitől sem híznak, pedig csak keveset esznek.
Az, hogy többet eszel, mint más, még nem jelent semmit, mivel lehet, hogy gyors az anyagcseréd vagy aktív vagy s akkor igenis jóval többet kell enned másnál, hogy hízz.
1 kg fehér kenyér 2700 kcal, ha csak ezt néznék, akár jó is lehetne. DE! Ez a kalóriamennyiség a kenyér esetében 80 g fehérjéből, 520 g szénhidrátból, és 30 g zsírból jön össze.
Tekintve, hogy a normál esteben 15% fehérje (2700 kcalra számolva 101 g), 55% szénhidrát (371 g) és 30 % zsír (90 g) a helyes tápanyag eloszlás, egy kis utánaszámolással látható, mi a baj a kenyérzabálással.
Ha neked ez nem számít, és egészsételen módon zsírt szeretnél felszedni, akkor egyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!