Szerintetek nem fog letolni ezért a pénztáros?
Szépen összegyült egy csomó 5,10 forintos érmém,mert az utóbbi napokban szinte mindenhol aprókat adtak vissza,nem fér bele a pénztárcám érmés részébe és nem akarom külön zacskóba tenni,meg zsebembe,pakolgatni össze vissza,úgy is el kell költeni. Annyira nem olyan sok,hogy postára menjek beváltani.
Ha elmegyek pl. holnap a spárba és veszek egy 220 forintos tejet meg egy 80 forintos ásványvizet,szerintetek nyugodtan fizessek az 5,10 forintosokkal vagy inkább ne? Ti hogy csinálnátok?
Nem fog letolni ezért a pénztáros?
Csak azért kérdezem,mert volt már máskor,hogy nem örültek a csupa aprónak,de az is,bajha egy 200 forintos dolgot 5 ezressel fizettem,mert akkor meg azt tették szóvá,hogy nincs kisebb.
Sőt,mikor egyszer buszon buszjegyet vettem a sofőrtől és nagyon apróval fizettem a jegy árát,még azt mondta,hogy "ezt még visszakapod".
Szóval szerintetek fizessek holnap szerintetek nyugodtan a sok 5,10 forintossal vagy hagyjam?
Én nem akarom,hogy morcosan megjegyzést tegyen a pénztárosnő rám mindenki előtt,viszont el kell költani azt is,fizetőeszköz.
Elnézést,hogy ilyen hosszú voltam.
Azóta már rég elköltögettem ott ahol rájöttem kell nagyon mindig az apró.
Örültek is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!