Ha a coopban lassú a pénztáros akkor rá lehet szólni hogy csinálja gyorsabban?
Úgy csinálja, ahogy tudja.
Kérd meg a többi sorban állót, hogy engedjenek előre, mert lekésed a vonatod.
De ha ez rendszeresen van, akkor mondjuk indulj el otthonról időben.
Persze.
Csak kell hozzá egy alapvető ősemberi primitívségből fakadó elementáris bunkóság, vegyítve nagy adag neveletlenséggel, és nagyképűséggel.
Meg némi bátorság is, mert azért ezzel simán kockáztatod, -pláne ha valami lehengerlő stílusban adod elő magad- hogy a hallgatóság egy jobb érzésű tagja úgy szájon ver, hogy a következő vonatot se éred el.
A Coop-nál már csak a Spar lassabb.
Én már csak úgy megyek be ezekbe, ha tudom, hogy van fél órám a sorbanállásra.
Nem járok coopba, undorító bolt, tele lehajszolt dolgozókkal,akik gombokért dolgoznak .
Ha tehetem a tescoba megyek, ott van önkiszolgáló kassza.
De az aldi is jó, nagyon gyorsak szoktak lenni a pénzátárosak. Itt lászik, hogy 3x annyit keresnek, mint egy coopos rabszolga.
Én nem szólnék be nekik, a kérdésre válaszolva, egyszerűen nem vásárolnék ott többet.
Otthon MIINDENHOl lassú a kiszolgálás, bocs.
Főleg, mivel NINCS rakodópult, és míg az előző el nem cuccolt, várni kell vagy rátolják az árut.
Pedig nem egy nagy ördöngösség jól megoldani.
Az meg, hogy lassú, ha megy a vonatod, akkor nem kell ám boltba menni.
Nem rászólni kell, hanem a sorban állókat megkérni, hogy lekésed a vonatod, velem is előfordult már ilyen, és ha udvarias hangnemben mondod a sorbanállóknak, ráadásul nincs halomba pakolva a kosarad, hanem max. 1-2 tétel, előre fognak engedni.
Ha szólnál, az csak olaj volna a tűzre. Nincs értelme.
Mert minimálbérért napi 10 órában biztos teljes gőzerővel fog kapkodni hogy TE elérhesd a vonatod... Persze.
Aki paraszt annak külön keresztbe szoktak tenni, ha kulturált ember módjáre megkérdezed a többi vásárlót hogy legyenek szívesek előre engedni mert megy a vonatod és a következő csak egy óra múlva indul általában megteszik, ha a pénztárost cseszegeted az összes előtted álló jó sokat fog szöszmötölni hogy tovább lassítson hogy véletlenül se érd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!