Nem ciki az, amikor egy férfi a barátnőjének tampont vásárol a boltban? Nem röhögi ki a pénztáros?
Ezzel a logikával meg nők ne vegyenek óvszert, mert kiröhögik, hisz nem is ő fogja használni...
Komolyan, ez max 15 évesen ciki, amikor azt hiszik a kamaszok, hogy körülöttük forog a világ...
Hát az enyémet még egyszer sem röhögték ki.
Mármint a páromat. :)
Én pl. még meg is szoktam kérdezni a pénztároscsajt, hogy tartanak-e fekete kotont?
_ Miért kellene fekete?
- Mert az slankít.
:)
Utolsó :D
Kérdező: miért röhögné? Egyrészt haálosan leszrja, ki-mit vesz, másrészt az állásával játszik.
Slankít. :D
Minden napra jut egy vigyorognivaló. Ment a zöld. Remélem, oda is ér, mert egy-két napja mindenki bekeményített ezen a fórumon. :D
Úgy törlik a kérdéseket, hogy ihaj. Tegnap belefutottam jópárba. Még ki sem írtam a válaszom, de már ott sem volt.
Kicsi Off: tegnap a családi kapcsolatok kategóriában volt egy kérdés, ami eleve abszurd volt, de nem magát a kérdést törölték, hanem a válaszokat. Jah, ma reggelre magát a kérdést is, mert nem találom. Remélem, nem harapják le a fejemet, mert szóvá tettem, mert ma délelőtt is eltűnt pár kérdés, amit el szerettem volna olvasni, de mire oda kerültem volna, hopp, sehol sem volt. ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!