Tescoban a műszakvezető megteheti ezt a diákokkal?
Csak ez azért érdekes, mert míg a Tesco hypermarketekben megy a multitasking a sima munkavállalóknál, a diákok csak a kasszánál vannak. Nos, a kis Tescokban pedig azért megy rendesen az ugráltatás.
Igen azt érdemes átolvasnom, hogy mi is a tényleges szerződéses munkaköröm, köszi a választ!:)
Haha, nincs bajom az árellenőrökkel, de eddig az egy éves diák pénztáros karrierem során napi kb 10 reklamáció simán volt az árak miatt. Tehát az extrém ügyesség túlzás. :D
Én is kasszázom, szintén diákként, de ha nincs vásárló akkor bizony be kell állni árut tölteni. Semmi bonyolult nincs benne egyébként, kiveszed a dobozból a cuccost és felpakolod :-D
Én egyébként nem bánom, jobb mint ha hazaküldenének és kevesebb pénzt kapnék.
20/l
Tudom, nagyon későn válaszolok, de másoknak hátha segíthetek, ha már neked nem :)
Szóval, a szerződésedet nem a Tescoval, hanem a diákszövetkezettel kötötted. Azért küldenek el árut tölteni, mert ha nincsenek vevők, ne ülj feleslegesen ott, mert sok lesz az álló időd. Esetleg, hogyha más területeken nincsenek elegen és túl sok a pénztáros, akkor szoktak átszervezni. Ebből pár éve nagy viták voltak, amiatt most a feltöltő és a kasszás diákok ugyanannyit keresnek.
A borzalmas főnökkel kapcsolatban azt tudom tanácsolni, hogy szólj egy felettesének, illetve a szövetkezetednél. Egy ilyen esetben kétlem, hogy a tiéd lenne az egyetlen panasz rá. Hogyha ez sem megy, akkor válts munkahelyet. Te, diákként könnyen meg tudod tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!