Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tescoban a műszakvezető...

Tescoban a műszakvezető megteheti ezt a diákokkal?

Figyelt kérdés
Nem ez az első eset, hogy ilyen történt, de most történtek miatt gondoltam kiírom. Diákként dolgozom a tescoban pénztárosként. Munkámat jól végzem, nincs panasz általában, de néha megjelenik egy bizonyos műszakvezető az "énvagyokafőnök" mentalitással. A bizonyos személy (ha nem jön vásárló, akár csak 1-2 percig), rögtön rám szól, hogy irány árut feltölteni, polcokat pakolni stb. Az a gond, hogy én csak pénztárosként dolgozom, tehát a raktári pakolós feladatokat nem ismerem. Ha egy kicsit hibázok rögtön lekezelő, visszataszító stílusban leolt, sürget, folyton ugráltat. A pohár akkor telt be, amikor véletlen módon egy bizonyos dobozt nem oda raktam ahova kellett volna és ezért már fenyegetőzött, hogy "gondoskodni fog arról, hogy ne kapjak fizetést". A kérdésem: ezeket most mind nyeljem le? Diákként és egyben beosztottként tudom, hogy hol van a helyem, de én egyelőre kizárólag csak pénztárosként jelentkeztem, amit nem tud a vezető felfogni. Ezt hogy említsem neki? Rohadt idegesítő még belegondolni is, hogy a Tesco eleve a diákmunkaerő miatt adófizetést tud elkerülni, de a néhány idegroncs ennek ellenére sem becsül meg minket. Ti mit tennétek?

2018. febr. 6. 19:56
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ez csak a kis tescokba van így, ott bármit mondhatnak hogy csinálj mivel ott nincs külön kasszas arufeltolto stb.. hanem "diák bolti eladó" néven vagy. Az órabér is valamennyivel magasabb. Ha csak kasszázni akarsz menj nagy tescoba
2019. márc. 29. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!