Miért így csinálták?
Figyelt kérdés
Tegnap késő este voltam az egyik Intersparban. Egyetlen pénztár volt nyitva, azon kívül csak önkiszolgáló. Egy házaspár állt a pénztárnál, gondoltam így gyorsan végzek, de hamar otthagytam, mert egy életbe telt volna kivárni. Erre vonatkozik a kérdésem, hogy ők mit csináltak? A nő állt elöl ezer kuponnal, a pasi pakolta a szalagra a dolgokat, de mindent külön fizettek. Külön 4 tusfürdőt, külön 2 dezodort, külön 2 mozzarella sajtot,stb. A többit nem láttam mert meguntam, tele volt a bevásárlókocsi. Szóval mi értelme külön fizetni ezekért, ha úgy is van kuponja? Nehogy azt írjátok, miért nem kérdeztem meg, mert a nőnek nagyon elvetemült feje volt.2018. márc. 8. 12:46
1/2 anonim 

válasza:

Például több mindenki részére vásároltak (idösek otthona, munkahelyi közösség, rokoság, stb) és az utólagos elszámolás miatt kellett mindenröl külön-külön blokk.
2/2 anonim 

válasza:

szerintem is külön személyeknek vásároltak. Ha nem, akkor viszont aberráltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!