Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Aszalt paradicsomhoz sima...

Aszalt paradicsomhoz sima étolaj jó-e vagy vagy az olívaolaj? Akik már csináltak ilyet, leírnák a tapasztalataikat? Most kacérkodom a gondolattal, hogy csinálni kéne.

Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 21:43
 1/7 A kérdező kommentje:
*csak
2014. aug. 29. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Olívaolaj egészségesebb .
2014. aug. 29. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy egészségesebb. Arralennék kíváncsi,hogy ettől függetlenül megállja-e a helyét a naprafordóolaj is erreacélra, vagy kifejezetten olívára van szükség.
2014. aug. 29. 21:58
 4/7 anonim válasza:
Amit venni szoktam, az sima étolajos, fűszerekkel. Én is akarok csinálni, és simát fogok használni, nem ízlik az oliva. Jó sok fűszer a titka. Ja, a bolti olaját is mindig felhasználom, jó paradicsomos-fűszeres az íze, remek pörköltalapnak vagy szinte bármibe.
2014. aug. 29. 23:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Pont ugyanazt tudja a napraforgó is, mint az olíva. Az élettani hatása is ugyanaz.

Az íze más.

2014. aug. 30. 04:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
ÉS milyen fűszereket tegyek bele?
2014. aug. 30. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Ami illik paradicsomos ételekhez, de akár fűszer nélkül is elrakhatod, és utólag, felhasználáskor ízesíted, úgy univerzálisabban fel tudod használni.


Minden esetre ilyeneket akár ki is próbálhatsz, hogy bazsalikom, oregánó, kakukkfű, fokhagyma, zsálya.

2014. aug. 30. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!