Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Tesco miért Tesco?

Tesco miért Tesco?

Figyelt kérdés
Oké ez hülyén hangzik, de mégis h lehet olyan egy pénztáros aki rákiabált egy kisgyereke eléggé durván, mert letépett egy szatyrot... Meg a takarítók is olyan bunkók... Csak szerintem kene javulni a tesco társaságának?

2017. júl. 1. 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Én tapasztaltam haladást az eltelt években. Többször is előfordult, hogy árhibás termékért többet kértek el, mint amennyiért ki van rakva. Elmentem a vevőszolgálathoz, az eladó nő ellenőrizte az állításomat, és visszaadta a különbözetet + 200 forintos ajándékutalványt is kaptam.

Lehet ezt így is. Tahó prosztó taplógomba meg munkahelytől függetlenül bárhol lehet.

2017. júl. 1. 23:30
 2/7 anonim ***** válasza:
98%

Ne általánosíts, én egy csomó rendes eladóval találkoztam már ott. Takarítókról nincs véleményem, ők átlagnak tűnnek.

Inkább a kisboltokra jellemző az alpáriság szerintem, de ott nagyon...

2017. júl. 2. 00:18
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Huu tegnap lattam ott egy olyan szexi diak fiut, alig birtam levenni rola a szemem
2017. júl. 2. 05:09
 4/7 anonim ***** válasza:
6%

Azért a fizetésért (már ha lehet annak nevezni), mint amit ott kapnak az alkalmazottak a munkájukért, nem csoda, ha nem tudnak teli pofával vigyorogni, és kinyalni a vevő seggét. Szóval valahol megértem őket.

Egyébként az a véleményem, hogy a Tesconak ki kellene vonulni az országból, rakás szar az egész, úgy ahogy van.

2017. júl. 2. 07:14
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Én a tescoban mindig önkiszolgáló pénztárhoz megyek. Ott nincs ilyen probléma.
2017. júl. 2. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden boltban/áruházban vannak bunkók és feszült emberek, de nem is csodálom, mert a vásárlók többsége ahhoz is buta hogy elolvassa mi van ráírva a csomagolásra...inkább az eladót kérdezik és még képesek hőzöngni. (Dolgoztam árufeltöltőként szóval tudom miről beszélek.)
2017. júl. 2. 09:54
 7/7 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Szerintem semmivel sem rosszabb mint a többi ilyen jellegű üzlet.

Én inkább a fáradt dolgozókkal szoktam találkozni, akik nagyon ki vannak merülve, és ezért ingerültek vagy figyelmetlenek. De én is voltam ott diákként, és tudom, hogy nagy az emberhiány, ezért a diákokért szinte verekedtek a dolgozók.

Én megértem, hogyha a fél áruház rád vár, plusz még ott vannak a vásárlók, akik azért elég színes kultúrával rendelkeznek és még a vezetőség is nyomás alatt tart, a pénzről ne is beszéljünk, akkor teljesen megértem, hogy inkább a kidőlés határán vannak.

Pl. ha az alkalmazott összetör valamit, vagy megrongál, akkor ki kell fizetnie. Néha még azt is a nyakába akarják varrni amit a vásárló tett tönkre.

Bár ettől függetlenül nincs negatív tapasztalatom a dolgozókkal kapcsolatban.

2017. júl. 3. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!