Tesco miért Tesco?
Én tapasztaltam haladást az eltelt években. Többször is előfordult, hogy árhibás termékért többet kértek el, mint amennyiért ki van rakva. Elmentem a vevőszolgálathoz, az eladó nő ellenőrizte az állításomat, és visszaadta a különbözetet + 200 forintos ajándékutalványt is kaptam.
Lehet ezt így is. Tahó prosztó taplógomba meg munkahelytől függetlenül bárhol lehet.
Ne általánosíts, én egy csomó rendes eladóval találkoztam már ott. Takarítókról nincs véleményem, ők átlagnak tűnnek.
Inkább a kisboltokra jellemző az alpáriság szerintem, de ott nagyon...
Azért a fizetésért (már ha lehet annak nevezni), mint amit ott kapnak az alkalmazottak a munkájukért, nem csoda, ha nem tudnak teli pofával vigyorogni, és kinyalni a vevő seggét. Szóval valahol megértem őket.
Egyébként az a véleményem, hogy a Tesconak ki kellene vonulni az országból, rakás szar az egész, úgy ahogy van.
Szerintem semmivel sem rosszabb mint a többi ilyen jellegű üzlet.
Én inkább a fáradt dolgozókkal szoktam találkozni, akik nagyon ki vannak merülve, és ezért ingerültek vagy figyelmetlenek. De én is voltam ott diákként, és tudom, hogy nagy az emberhiány, ezért a diákokért szinte verekedtek a dolgozók.
Én megértem, hogyha a fél áruház rád vár, plusz még ott vannak a vásárlók, akik azért elég színes kultúrával rendelkeznek és még a vezetőség is nyomás alatt tart, a pénzről ne is beszéljünk, akkor teljesen megértem, hogy inkább a kidőlés határán vannak.
Pl. ha az alkalmazott összetör valamit, vagy megrongál, akkor ki kell fizetnie. Néha még azt is a nyakába akarják varrni amit a vásárló tett tönkre.
Bár ettől függetlenül nincs negatív tapasztalatom a dolgozókkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!