Tesco-ban miért nem működik soha a vonalkód árleolvasó?
Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 15:13
1/9 anonim válasza:
Ahol én jártam a Tescokban, mindenhol műkdött. Jelezni kell az informátornál.
2/9 anonim válasza:
én is így jártam pár napja,hogy egyik se működött
4/9 anonim válasza:
Nálunk nincs is vonalkód árleolvasó a teszkóban.
6/9 anonim válasza:
Nálunk működik mind az itteniben.
8/9 A kérdező kommentje:
Itt néha jó néha meg nem. Hiába szólsz bármelyik teszkósnak nem nagyon foglalkozik vele, csak a vállukat vonógátját. Néha megcsinálják, de addigra már rég 2 másik is tönkremegy.
2017. máj. 31. 15:28
9/9 anonim válasza:
Nálunk is működnek a leolvasók, de ha nem vagy biztos az árában, mikor fizetsz vidd magaddal a terméket és a kasszagépben is van egy árolvasó funkció, csak szólni kell előre, hogy nézze meg az árát, mert nem volt kitéve, nem találtad..stb. és ez a funkció fel ajánlja, hogy kérik-e a terméket vagy sem. Így, ha nem tetszik az ára, mindenféle, hajcihő, törlés..stb. nélkül csak elutasításra kerül a termék és te ott hagyod a kasszánál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!