Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol lehet kapni Koch light...

Hol lehet kapni Koch light (tojásmentes) majonézt?

Figyelt kérdés
Tesco honlapján néztem, ott nincsen. Más valahol? Ha lehet Bp/Gödöllő környékén! Köszönöm a válaszokat :)

2017. máj. 20. 10:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Auchan és cba. Az aldinak is van tojásmentes majonéze, csak az nem light (sajátmárkás)
2017. máj. 20. 11:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Oh, király, azt nem is tudtam, hogy az aldinak is van :D nem baj, hogy nem light, a lényeg, hogy veganéz legyen :) köszi a választ! :)
2017. máj. 20. 12:46
 3/9 Carragher_x ***** válasza:
32%
A tojásmentes majonéz annyira értelmezhetetlen, mint a paradicsommentes ketchup.:)
2017. máj. 20. 14:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük, hogy ezt megosztottad a világgal :)
2017. máj. 20. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha még nem vettél, pont tegnap láttam az Intersparban :)
2017. máj. 26. 10:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Már sikerült beszereznem, de azért köszi! :)
2017. jún. 13. 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Aldi, saját márkás,de mintha a Lidl-be is láttam volna, meg egyre több helyen kezd elterjedni. Illetve vannak a drágább, Bio boltokban kapható verziók, de ha az nem lényeg akkor is van pár opció már:)

Ui: Aki azt írta, hogy a tojásmentes majonéz értelmezhetetlen, annak üzenném, hogy ugyanolyan (ha nem jobb) íze van és nyilván nem tojás miatt szeretjük /hiányoljuk a majonézt, mi akik nem fogyasztjuk/nem szeretjük, a majonéz nem a tojás miatt lesz olyan amilyen, hanem a fűszerektől, olajtól stb. függ főleg.

2017. júl. 2. 01:18
 8/9 Carragher_x ***** válasza:
0%

" a majonéz nem a tojás miatt lesz olyan amilyen, hanem a fűszerektől, olajtól stb. függ főleg."

A majonéz olyannyira a tojássárgájától lesz olyan, amilyen, hogy még a nevét is arról kapta:)

2017. júl. 2. 03:55
 9/9 p64 ***** válasza:

szerintem legjobb ha otthon csinálsz magadnak, abban tutira tudod mi van :) íme egy jó kis receot:

vega majonéz:

3 evőkanál csicseriborsó lé (konzervé)

2 teáskanál dijoni mustár

2 teásk fehérbor ecet

250 ml növényi olaj

1 evők extraszűz oliva olaj

botmixerrel felverni és kész!

2017. nov. 28. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!