Jól átsütve, ha pl. csirke vagy hal, akkor különösen fontos.
De egy marha steak lehet jó medium is. Vagy egy kacsa rosé-n. Na de ennek is megvan a tudománya, hogy pontosan hány fokosnak kell lennie, hogy ne legyen nyers, de még azért rózsaszínes legyen. De ilyet pl. csirkével nem lehet megcsinálni, annak totál teljesen át kell mindig sülnie.
5-os ... ha meg nem is hallottal rola, akkor ne valaszolj az ilyen kerdesekre, mert buta vagy.
Szerinted a tatarbeefsteak nem nyers, a sushi nem nyers? (csak a pelda kedveert)
6:
A sushi nyers, de nem mindenféle halból készíthető el. Ezért ilyet ajánlani valakinek, hogy minden hal megehető nyersen, nagyon nagy felelőtlenség. Innentől kezdve szerintem egyértelmű, hogy ki a buta.
5-os! Jo pap is holtig tanul, ezert segitek.
Nezz utana a kovetkezo szavaknak es egybol rafogsz jonni sok dologra: "Trichinella" (ez maga a betegseg elnevezese), "T. spiralis", "T. britovi", "T. natíva" (ezek pedig a fajtai) ... de letezik "clostridium botulinum" nevu dolog is.
(szivesen segitettem!) :)
5-os es egyben 7-es!
Tevedtem, nem buta vagy ... (ez annal tobb)
8: Már többször is próbáltad itt hirdetni a nyers hús evését.
Te nyugodtan kövess valami elvakult, szélsőséges étrendet. Másoknak ez nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!