Ha nem akarok főtt ételt enni, szendvicseket (zsemle, kenyér), mit egyek ami könnyebb, egészségesebb?
saláta, gyümölcs
joghurt, müzli
szusi (bár a rizst meg kell főzni, de nem zsíros)
fekete kenyér mindenfélével
Eddig mit ettél, hogy a főtt étel megterheli a hasadat? Változatosan eszel, vagy mindig ugyanazt (mert az is lehet gond)?
Egyél salátákat. Elég változatosan el lehet készíteni. Lehet variálni, hogy milyen zöldsalátákat teszel bele és még milyen zöldségeket. Eheted magában, csirke husival vagy tonhallal.
Húst sem szereted? Natúr húsokat is ehetnél. zöldségkörettel (vagy én például szeretem gyümölcskörettel is vagy befőttel). Mondjuk a húst nyilván el kell készíteni, de ez lehet egy egyszerű lapon sütés vagy párolás, de a saláta mehet mellé nyersen is. Zöldségeket is csak párolni kell, ami olyan.
Ezek könnyű ételek.
4-es vagyok, nem paráztatlak.
A normális, egészséges szervezetnek nincs elege a meleg ételekből úgy, ahogy te írod, soha. Komolyan vizsgáltasd meg magad! Jobb kivenni egy tünetmentes epekövet, mint hagyni, hogy nagy baj legyen.
Ezt egy ismerősöm gyűjtötte így össze, én nagyon sok ételt elkészítettem már ezek közül (a tiédhez hasonló problémával küzdök)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!