Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért árulnak éretlen gyümölcsöt?

Miért árulnak éretlen gyümölcsöt?

Figyelt kérdés
Már sokadszor sikerült belefutnom éretlen szilvába, őszibarackba, amik sokszor egy hét után sem lettek jobbak. Majdnem mind savanyú.
2014. aug. 15. 20:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kösz a választ, a szállítás miatt megértem, hogy idő előtt leszedik, de továbbra is ki vagyok akadva, amiért savanyúan kiteszik. Persze megértem, így kisebb eséllyel rohad rájuk. A kedves vásárló meg nem viszi el már akkor sem, ha egy milliméteres folt van rajta...
2014. aug. 19. 10:37
 12/14 anonim válasza:

Azért mert nem romlik meg olyan hamar.

Jobban szálítható.

Jobban néz ki.

És ha előszezon van sokkal drágában tudják eladni.

2014. aug. 20. 11:35
 13/14 A kérdező kommentje:
OK, kösz, több ugyanolyan választ nem kérek. Eddig is tudtam, hogy miért szedik le idő előtt. Nem ez volt a kérdés, hanem hogy miért teszik ki az ember orra elé félig éretlenül. Másodszor voltam kénytelen nemrég megenni egy kiló szilvát, ami még egy hét után is éretlen szar volt. Ennyit erről.
2014. aug. 21. 09:23
 14/14 anonim válasza:
Csak annyi a cél, hogy beletedd a korárba, és tejelj a kasszánál.
2016. ápr. 30. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!