Ötletek éretlen / félig érett barack felhasználására?
Figyelt kérdés
Van egy kis őszibarackfánk, és annyi rajta a barack, hogy törnek le az ágai egymás után.
Ma ritkítottam a termést kicsit (nagy sajnálattal), és nincs szívem kidobni majdnem 1 vödör barackot.
Még kemény a húsa, de már piros a héja, és van egy kis barack íze. Befőttnek esetleg meg lehetne csinálni?
2014. júl. 16. 19:33
2/5 anonim válasza:
Chutney estleg? abba még úgyis kell néhány egyéb dolog
3/5 anonim válasza:
befőttnek is, barackos pitének is, barackfelfújt sok mindent lehet belőle :)
4/5 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ugyanúgy felhasználhatom, mint az érettet, csak kicsit több cukrot használjak?
2014. júl. 16. 21:28
5/5 anonim válasza:
ha egy ládában/rekeszben szétteríted, pár nap alatt megérik, és akárminek felhasználhatod.
én dzsemet ajánlok, ha már puhult egy kicsit.
befőttnek jó az éretlenebb is, de valóban több cukor kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!