Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ötletek éretlen / félig érett...

Ötletek éretlen / félig érett barack felhasználására?

Figyelt kérdés

Van egy kis őszibarackfánk, és annyi rajta a barack, hogy törnek le az ágai egymás után.

Ma ritkítottam a termést kicsit (nagy sajnálattal), és nincs szívem kidobni majdnem 1 vödör barackot.

Még kemény a húsa, de már piros a héja, és van egy kis barack íze. Befőttnek esetleg meg lehetne csinálni?



2014. júl. 16. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Befőttnek kicsit több cukorral.
2014. júl. 16. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Chutney estleg? abba még úgyis kell néhány egyéb dolog
2014. júl. 16. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
befőttnek is, barackos pitének is, barackfelfújt sok mindent lehet belőle :)
2014. júl. 16. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ugyanúgy felhasználhatom, mint az érettet, csak kicsit több cukrot használjak?
2014. júl. 16. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:

ha egy ládában/rekeszben szétteríted, pár nap alatt megérik, és akárminek felhasználhatod.

én dzsemet ajánlok, ha már puhult egy kicsit.

befőttnek jó az éretlenebb is, de valóban több cukor kell hozzá.

2014. júl. 17. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!