Lehet még kapni igazi, jó édes paradicsomot, vagy már
csak ezek a vízízű hulladékok vannak mindenhol?
tegnap 10:37
Igen, lehet. Én rendszeresen veszek az Aldiban, biotermék minőségűt. Fél kiló olyan 1.70 euró, de legalább van íze és el is áll.
tegnap 10:38
Koktélparadicsom. Télen csak azt veszek.
tegnap 11:01
4/13 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam koktélparadicsomra, jó ötlet. A normál paradicsomok ehetetlenek, csak szépek, de alig van ízük.
Neked nem tűnt fel a többi fanyalgóval hogy tavasz elején vagyunk ? A paradicsom Európában nyáron terem . Amit kapsz multiknál piacon az üvegházban tápoldatban érlelt .
tegnap 12:04
6/13 A kérdező kommentje:
Drága 5-ös, ez nem csak télen van így, nem tűnt fel? Egész évben szemét minőségűek a paradicsomok, köszönhetően az ezer km-es szállítás miatt éretlenül hozzák be az importot. Jó minőségű, édes paradicsom ritka, mint a fehér holló.
Nem tudom, te hol vásárolsz, de a hipermarketek, multik esetén ez általános probléma, se a paradicsom, se a körte, alma, szőlő nem olyan ízletes, mint régen.
Figyu , aldiba évek óta nyáron remek húsparadicsomot veszek és a helyi zöldségeseknél is , lucullust befőzésit szabadföldit . Érdemes keresni jobb helyet más beszerzést várost kosárközösséget majorságot , mert szezonjában kiválóak a terméseik . Multi fogyasztás állandóan behoz bármit dinnyét például , de a banán bármikor érik folyamatosan Afrikában latinoknál . Mézet se vegyél boltban mert híg cukros hamis lehet , érdemes méhésztől . Nem kioktatásnak írtam , én is élem a városi és modern létünk a kiszolgálással járó kiszolgáltatottság korlátjait .
tegnap 12:30
Kedves 6-os: egyáltalán nem igaz, amit állítasz, lehet kapni rendeset is, csak az meg nem olcsó.
De ha neked annyira nem felel meg, termessz magadnak. (Lehet nagy cserépben is)
Az meg végképp nem igaz, hogy régebben mindennek jobb íze volt, ez csak egyes begyepesdett lények fejében van így.
Jóval elmúltam 50, gyerekkoromban is lehetett kapni rosszabb meg jobb paradicsomot (meg egyéb zöldséget), a jobb minöséget akkor is meg kellett fizetni.
tegnap 15:21
Nyáron van a Sparban a bugaci, az Auchanban a félegyházi paradicsom, azok jók. Ilyenkor télen csak a koktélparadicsom jó, bár a múltkor igazi nyári ízű fürtöset vettem.
tegnap 16:19
Ilyenkor a koktélparadicsomok a viszonylag jó ízűek. Majd, ha bejön a magyar hidegfóliás és a szabadföldi, na azok lesznek az igazik.
ma 08:53
Kapcsolódó kérdések: