Az előbb szerettem volna nagybevásárolni az Auchanban, de zárva, üres a parkoló. Tescoban is. Mi az oka?
#10 hát ezzel csúnyán mellélőttél, öreg. Én is itthon ülök egyedül, se család, se rokon nincs. Egyéb észrevétel? 😀
A 9. válasz volt az enyém.
Kérdező, figyi: se apám, se anyám - rég meghaltak. Egyedül élek, nincs párom, nincs gyerekem. Szóval tényleg egyedül vagyok.
Mégis tudom, hogy december 24-én meddig vannak nyitva a boltok, ez ugyanis nem azon múlik, hogy van-e családod vagy nincs. A karácsony azért általában nem jön váratlanul, fel lehet rá készülni.
Amúgy minden évben hisztizik ezen valaki itt a gyakorin, nem tudom elhinni, hogy ez a kérdés komoly lenne.
Csak a sértetséged akarod kiadni magadból kérdező, plusz figyelmet akarsz, ha máshogy nem akkor egy anoním oldalon a válaszolkótól
Ennyi iterakciód van az ünnepek alatt
istenem el higgyétek már, hogy ez egy komoly kérdés...
Boldog karácsonyt mindenkinek
Ha egyedül vagy, és a karácsony szerinted nem ünnep, csak egy nyomorult nap, akkor MIÉRT AKARSZ nagybevásárolni és csupa karácsonyi cuccot venni?`
Mielött kiírsz egy troll kérdést, elötte gondolkodj!
Felháborodás színlelés karácsonyi zárvatartás miatt amit már napok óta közölnek a boltok ✅️
ünnep szidása ✅️
bizonygatás hogy ez is csak egy olyan nap mint a többi ✅️
ki emelni hogy márpedig egyedül tölti az ünnepet mert nincs senkije ✅️
(Titokon remélve hogy a kérdésére kap sok választ, mert akkor nem érzi az ünnep alatt extra magányosan magát, utána még a válaszokban fokozni a figyelemkeltést ✅️)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!