Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen a hévízi "Kocsi csárda"?

Milyen a hévízi "Kocsi csárda"?

Figyelt kérdés
Egy időben sok rosszat olvastam róla, de állítólag tulajdonos váltás volt

#Hévíz #"kocsi csárda" #nagy parkoló
jan. 29. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Google Maps, Yelp, Tripadvisor
jan. 29. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nemtudom,mátraaljai vagyok.
jan. 30. 05:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó pár bejegyzés nem túl biztató.
jan. 30. 08:21
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

1# Baromság. A személyes tapasztalat nagyon gyakran mást mutat, mint amit a sok beképzelt kismajom kommentel.

De ha neked zsenánt a saját tapasztalatot leírni, akkor társalogj inkább a chatGPT-vel.

Feleségem bújja mindig az értélekéseket, és mint kiderült, a kedvenc helyeinekt is lehúzták már, mert nem aranykanállal kapták a csigakompótot, hanem normál körülmányek közt az ízletes klasszikus ételeket.

Apróhirdetéseknál is egyszer kétségbe esett, mert olyan embertől vettem egy routert, akit lehóztak, közben kiderült, hogy tök normális, csak neki is elege volt a sok igérgetőből, akik aztán csesznek eljönni.

jan. 30. 08:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4: Miért szerinted az értékeléseket kik írják, ha nem azok, akik SZEMÉLYESEN ott ettek, te agyalágyult...?
jan. 30. 08:41
 6/7 anonim ***** válasza:
96%

Mondjuk most olvcasom, jár oda németen, meg lengyel származású németen kívül más? Csak ilyenek kommentálnak.

Mondjuk eleve nem mennék olyan helyre, ahol a 14% "borravalót" felszámolják.

Azért az vicces, hogy a németek pont ezért reklamálnak, amikor náluk egy hétvégi ház bérlésénál sokszor természtes, hogy a napi díj mellett külön fizess takarítást (endreinigung), meg az ágynemű felhúzásáért.

jan. 30. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:
95%
A Teri mama vendéglőjét érdemes talán egyszer kipróbálni. Én még akkor voltam ott, amikor Vadészház névre hallgatott. A képek alapján a belső nem sokat változott, a tulaj lehet igen, de a kommentek jók.
jan. 30. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!