Az előbb szerettem volna nagybevásárolni az Auchanban, de zárva, üres a parkoló. Tescoban is. Mi az oka?
Figyelt kérdés
Kellene vennem halat, darált húst, kenyeret, bejglit, most hogy vásároljak be?tegnap 13:32
1/22 anonim válasza:
Hát így sehogy.
Ilyen nincs. Remélem, hogy ez egy troll kérdés. Drágám, 24-én délbe zárnak a boltok sőt, van amelyik ki se nyitott.
3/22 anonim válasza:
Bogaram, hol voltál 20-21-22-23.-án? Alukáltál? Remélem ez tényleg csak egy vicc kérdés, és be tudtad szerezni azt, amire szükséged van.
4/22 A kérdező kommentje:
Mert 24 én mi van? Karácsony? Ugyanolyan nyomorult nap, mint az összes többi. Ugyanúgy egyedül vagyok, mint az év 364 többi napján.
tegnap 13:46
5/22 anonim válasza:
Szenteste van, ha nem tűnt volna fel. Sőt, holnap és holnapután meg karácsony lesz.
6/22 anonim válasza:
Benzinkúton talán még kapsz pár falatot. Vagy ha van a környékeden egyéb 0-24 órás bolt. Azért, mert neked nem ünnep a karácsony, a többieknek még az.
8/22 anonim válasza:
Teljesen felesleges a hiszti. Más is van egyedül, mégis elfogadja, hogy ilyenkor zárva vannak az üzletek. Ráadásul ez nem is újkeletű dolog, számíthattál volna rá.
De amúgy ha ugyanolyan nap, mint a többi, akkor minek neked hal meg bejgli?
9/22 anonim válasza:
Egy rokon kivételével senkim sincs. Apámat egy karácsonykor vesztettem el. De már októberben megvettem a mákot a beiglihez (és 5 féle süteményt sütöttem). A kettő között nincs összefüggés.
10/22 anonim válasza:
#4 ha ugyanolyan nyomorult nap akkor bejgli se kel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!