Parkolhatok a LIDL parkolójában egy fél napot?
Figyelt kérdés
Reggel 7-kor leraknám a kocsit és 18:00 körül mennék érte. Elég nagy parkoló, nem fognak szólni érte?2021. szept. 5. 10:51
1/11 anonim válasza:
Senkit nem fog erdekleni. Csak olyan helyre parkoljal ahol legkevesbe eselyes h vmi hulye meghuzza.
2/11 anonim válasza:
Azért ha rendszeresen csinálod, kiszurják és elszállitatják.
3/11 anonim válasza:
Akárhogy is nézzük, reggel héttől 18 óráig szinte egy egész nyitvatartási idő. Az nem fél nap.
Egyszer belefér, ha tényleg nagy parkoló és nagy a forgalom az üzletben. Talán nem szúrják ki a biztonságiak. De többször nem kockáztatnék a helyedben.
4/11 anonim válasza:
Nálunk (Szeged) most lesz fizetős a parkolás a Lidl-ben. Az első óra ingyenes, 1-2 óra között 1500, 2 óra fölött 2500 lesz. Pont az ilyenek miatt, meg a környéken lakók miatt vezetik be, mert a vásárlók nem tudnak megállni és besokalltak.
5/11 anonim válasza:
Persze hogy parkolhatsz. Nálunk (balatonparti város) van egy pláza jellegű épület, benne 1 Tesco-val és 10-15 kisebb maszek üzlettel. A parkolóban elfér úgy 500 autó és nyáron mindig tele van. Van hogy tényleg 1 darab hely sincs. Múltkor az egyik utolsóba álltam be, bementem az épületbe és full üres volt. Talán volt bent 30 ember az egészben. A többi parkoló autós az turista, strandra mentek csak ott fizetős a parkolás, ez a parkoló meg talán 200 méterre van azoktól és ingyenes. Örülnék, ha nálunk is úgy lenne, mint amit a #4 írt. De biztos hogy nem lesz így, a mi polgármesterünk leszarja a lakókat, csak a túrizmussal foglalkozik.
6/11 A kérdező kommentje:
#5 Nálunk nem így van, nincs nagy forgalom annyira, hogy zavarjam a többi parkolót, egyébként egyszeri alkalom lenne.
2021. szept. 5. 13:15
7/11 anonim válasza:
Egyszeri alkalom miatt nem szólnak.
Nálunk abból kezd sok lenni, hogy a város összes autósiskolája a Lidl parkolójában gyakoroltatja a parkolást/tolatást, és én tudom, hogy azt is meg kell tanulni valahol, de azért na..
8/11 anonim válasza:
7-es, na az durva. Nincs a városban egy tanpálya? Amúgy melyik városról van szó?
9/11 anonim válasza:
#8, inkább nem írom ide - kisváros amúgy -, és de, vagy tanpálya.
10/11 anonim válasza:
4, ez tok jó
Bar adnék másfél orat.
Nakunk sparnal szokas parkolni, van h dolgozok se tudnak megallni.es nincsenek az uzletben.
Ott ingyenes parkolas legkozelebb belvarosi munkahelyhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!