Auchan, Tesco, Penny, Aldi, Lidl. Melyik az amelyik viszonylag pénztárcabarát, ti hova jártok, és miért?
Auchan: elég sokat drágult, már messze nem olyan megérős, mint 3-4 éve, cserébe itt van minden, a sütőkellékektől az autófelszerelésen át a kertészeti cuccokig. De már csak évente 2-3x megyünk, messze is van aránylag. Rengeteg féle hús kapható (ha épp feltöltötték a pultot) és szépek is vannak bőven.
Tesco: nálunk az óriási áruházat igencsak lekicsinyítették, ennek megfelelően az áruválasztékot is. Szintén eléggé felmentek az árak, de Clubcarddal még mindig lehet jó akciókat kifogni, nagybevásárláskor itt szoktam venni a mosószert, tisztító-, tisztálkodószereket, több ezret meg lehet spórolni. Ruhák is egész jók és szintén vannak rá akciók.
Penny: nem nagyon járok, olcsó, de alap termékekben nem annyival, extra dolog nem nagyon van és szerintem átlagban elég gyenge a minőség.
Aldi: sokat járok, mert itt veszem a macskaalmot, van szinte minden és aránylag olcsón. Húsválasztékban sajnos a helyi az elég szerény, ezt az egyet sajnálom, mert egyébként nem is mennék máshova, ha azt is be tudnám itt szerezni, de így ez a része marad a Tescóra, Auchan-ra, Kiflire.
Lidl: nem vagyok hajlandó betenni a lábam évi egy-két alkalomnál többször, az is ideggyengeséget okoz, eszméletlen az a tömeg és ahogy tényleg lökdösődnek, tolakodnak az emberek a kibszott akciós biszbaszokért, legyen az bármi. Tényleg jó az áruik többsége, de ezt én nem bírom elviselni és maga az élelmiszer, tisztítószer stb mindennapi áru nem olcsóbb jelentősen az Aldinál mondjuk vagy egyáltalán nem az. Utóbbiban mégis max hétvégén van tumultus, Lidl-ben mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!