Amelyik a legközelebb van vagy útba esik abba megyek. Ezek közül csak a Penny-t kerülöm, elég igénytelen.
nov. 17. 14:14
2/14 anonim válasza:
Pennyt nem ismerem, de a másik négy mind jó valamiben. Auchan-ban iszonyatosan nagy a választék mindenből, de nincs minden sarkon. Spárban jó, hogy nem csak előre csomagolt húsok vannak. Aldi és Lidl is jó.
nov. 17. 14:38
3/14 anonim válasza:
Penny-ben ritkán megyek. Elég rossz minőségű cuccok vannak. Volt mikor munkába menet pont a Pennybe mentek és vettem 2 porcukros fánkot aminek belül baracklekvár van. A lekvár meg volt fagyva a fánkban. Azóta kerülöm.
Aldiba és Auchanban életemben nem voltam.
Lidl a legjobb ezzek közül, jó cuccok vannak egész jó áron. A Spart is kedvelem, de jóval drágább bolt.
nov. 17. 14:41
4/14 anonim válasza:
Legtöbbet Sparba és Lidl-be szoktam járni. A Sparban nagyon jók a saját márkás húskészítmények, nagy a választék mindenből, viszont drága. A Lidl-ben vannak nagyon jó cuccok, amik máshol nincsenek; viszonylag olcsó, de a választék kisebb.
nov. 17. 15:14
5/14 anonim válasza:
A Lidl és az Aldi nem rossz, jók az árak pláne a sörök. Viszont nekem kevés a választék. Pennybe nagyon ritkán járok, ezek közül azt szeretem legkevésbé. A kedvencem az Achuan lenne, nagyon szeretem de az tényleg nincs sok helyen csak országutak mellett, hatalmas plázákban stb. Szóval én a Sparra szavazok.
nov. 17. 16:08
6/14 anonim válasza:
Nálam a Lidl az első, utána jön az Aldi. Időnként benézek a Pennybe és a Sparba is, de ritkán. Auchan tőlünk 120 km.re van így oda évente 1-2 alkalommal megyek, ha éppen Szegeden vagyok.
nov. 18. 08:34
7/14 anonim válasza:
Szerintem a Lidl már nem olyan mint régen, a minőség is egyre gyengébb, az árakról még ne is beszéljünk.
nov. 18. 11:48
8/14 anonim válasza:
A Lidlben nagyon elszaladtak az árak. Nálunk mindig tömeg van ott, utálom.
Az Aldi jóval szellősebb, csak kisebb az áruválaszték, viszont ami van náluk, az minden jó (szerintem).
A Penny sem rossz szerinte.
Spart utálom, elég bunkók a pénztárosok és az eladók.
nov. 18. 19:23
9/14 anonim válasza:
Ezt nem lehet kijelenteni, kinek melyik.
Mindegyikben van jobb meg rosszabb. Nekem Aldi és Lidl esik útba, Aldit preferálom mert nincs akkor tömegnyomor és megszoktam és beváltak nálam az ott lévő termékek többsége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!