Melyik élemiszerbolt a legjobb?
Figyelt kérdés
tegnap 13:28
A kérdező szavazást indított:
Penny
Aldi
Lidl
Spar
Auchan
22 szavazat
1/7 anonim válasza:
Amelyik a legközelebb van vagy útba esik abba megyek. Ezek közül csak a Penny-t kerülöm, elég igénytelen.
2/7 anonim válasza:
Pennyt nem ismerem, de a másik négy mind jó valamiben. Auchan-ban iszonyatosan nagy a választék mindenből, de nincs minden sarkon. Spárban jó, hogy nem csak előre csomagolt húsok vannak. Aldi és Lidl is jó.
3/7 anonim válasza:
Penny-ben ritkán megyek. Elég rossz minőségű cuccok vannak. Volt mikor munkába menet pont a Pennybe mentek és vettem 2 porcukros fánkot aminek belül baracklekvár van. A lekvár meg volt fagyva a fánkban. Azóta kerülöm.
Aldiba és Auchanban életemben nem voltam.
Lidl a legjobb ezzek közül, jó cuccok vannak egész jó áron. A Spart is kedvelem, de jóval drágább bolt.
4/7 anonim válasza:
Legtöbbet Sparba és Lidl-be szoktam járni. A Sparban nagyon jók a saját márkás húskészítmények, nagy a választék mindenből, viszont drága. A Lidl-ben vannak nagyon jó cuccok, amik máshol nincsenek; viszonylag olcsó, de a választék kisebb.
5/7 anonim válasza:
A Lidl és az Aldi nem rossz, jók az árak pláne a sörök. Viszont nekem kevés a választék. Pennybe nagyon ritkán járok, ezek közül azt szeretem legkevésbé. A kedvencem az Achuan lenne, nagyon szeretem de az tényleg nincs sok helyen csak országutak mellett, hatalmas plázákban stb. Szóval én a Sparra szavazok.
6/7 anonim válasza:
Nálam a Lidl az első, utána jön az Aldi. Időnként benézek a Pennybe és a Sparba is, de ritkán. Auchan tőlünk 120 km.re van így oda évente 1-2 alkalommal megyek, ha éppen Szegeden vagyok.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a Lidl már nem olyan mint régen, a minőség is egyre gyengébb, az árakról még ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!