Az auchanban miért a termék alatt míg a lidlben a termék felett van az arcimke?
Figyelt kérdés
okt. 2. 14:16
1/6 anonim válasza:
"csak" - erre nincs semmiféle egységes szabály, így alakult ki
2/6 anonim válasza:
Nekem ezért sem szimpatikus a Lidl, mert máshol mindenütt alul van az árcimke, és nem csak az auchanban. Biztos meg lehet szokni, de egyszer tévedtem be egy Lidlbe, és elég fura volt, hogy félrenéztem az árakat. Persze tudom, hogy itt szinte csak Lidl rajongó van, ezért le leszek pontozva. De a Lidl kezdte a különcködést a felső árcimkékkel, míg a többiek egységesen alul írják ki az árat. Persze azért is tehették meg, mert nincs rá szabályzat.
3/6 anonim válasza:
Én is amikor először jártam a Lidliben, Aldiba, mindig rossz helyen kerestem az árcímkét. Most, hogy már ezeken a helyeken vásárolok leginkább, ehhez szokott a szemem.
Egyébként igazán lehetne egységes.
5/6 anonim válasza:
Direkt csinálják, hogy átverjenek.
(Ez a szakmám. 😂)
6/6 anonim válasza:
Szerintem felül azért jobb, mert ha alul van, akkor a legalsó polcokon lévő árhoz nagyon le kell hajolni, illetve időnként eltakarja a polcról kilógó áru.
Szóval átláthatóbb a felső ártábla, lehet, hogy ezért csinálja a Lidl. Viszont mindenhol alul van, ezért szokatlan, ez a megoldás, először engem is megzavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!