Észrevettétek, hogy az Auchanba más ár szerepel a blokkon mint ami ki van írva a termék alá?
Ugyanezt tapasztalom rettentő gyakran az Intersparban, Pennyben, Tescoban, Lidlben is...
Felháborító!!!
Ráadásul sokszor csak otthon veszem észre.
Vicces, hogy egyszer a blokkomra felkerült egy majdnem 400 forintos kalács is, holott nem is vettem olyat...ez volt a Tesco...
a teszkóban rendszeresen ez van. tényleg fizetés után azonnal ellenőrzöm az árakat a blokkon és a vevőszolgálatnál reklamálok.
csak van amikor az ember 20 ft-ért nem pazarolja a drága idejét, de qrva bosszantó.
és szerintem erre direkt utaznak is, hogy az emberek nem mennek reklamálni, főleg, ha csak otthon veszik észre az átverést.
nagyon fifikásak! csak egy példa sok közül, akciós mozzarellát vettünk, ki volt írva az ára, súlya stb.
a blokkon 100 ft-tal drágább ár volt.
a szokásos út, vevőszolgálat ... a hölgy telefonál valakinek, majd készségesen behívják az üzletbe a férjemet,hogy mutassa meg, hol látta az említett mozzarellát. ott is volt az, csak kicserélve az ártábla!!
még mi égtünk. ez is tesco volt.
Észre vettem, és visszakértem a pénzem.
Azt is észrevettem, amikor a Tescoban 1500 forintért lehetett kapni máshol 8000 forintért árult "Elnök emberei 2. évad" DVD-t, meg az is, amikor az Auchanban 42 Ft volt a máskor 420 forintos padlizsánkrém. Ezekért még senki nem panaszkodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!