A Lidl-ben kapni finom / jó minőségű hamburger pogácsát?
10
Amit linkeltem a 9.hozzászólásban az talán nem moslék.Annyi pénzért már remélhetőleg valóban marhahúsból készült.
Ha akciós szokott lenni friss pl angus marha is de nem olcsó.
Fagyasztott mind kutya
Köszönöm a válaszokat, tippeket, amik a kérdésemre vonatkoztak.
Az itthon készítést pedig hadd döntsem el én.
Igen szarok, mert a marha darált hús 4000/kg
Amit még szintén ne vegyetek: lidl faluvégi angus marha darált hús 400g
Rágós, száraz, ízetlen
15
Tehát nem sz*r csak túlárazott.Attól a termék minősége még lehet jó..Na de a kérdezőt nem is az ára érdekli elsősorban.
Tényleg volt ~350 forintért 4 darab csirke pogácsa (nagyon meglepődtem, és nagyon nem akartam megvenni), találkoztam az Angus 4x125g-os termékével is (~3100,-). A mellette lévő 1kg-os, fagyasztott terméket választottam, 1800 forintért. Az üzletvezető helyettes sokkal inkább ezt javasolta a legolcsóbb helyett. Javarészt marhahús, de csirke is van benne. Nem jegyeztem meg, és épp a hűtőtáska mélyén lapul, így nem tudom megnézni.
Valóban nem az ár érdekelt, de azért az Angus egy "picit" többe került, mint amit rá szántam.
Továbbra is köszi a hozzászólásokat!
Sparos is elég jó minőségű:
Szerintem nyári sütögetéshez ilyet vettünk (Spar-os), valóban abszolút rendben van.
Viszont, amit vettem a Lidl-ben, talán Culinea a márkanév, 1kg, senkinek nem ajánlom.
Olyan, mintha tele lenne kis csontdarabokkal, a második hamburgert meg sem tudtam már enni :(
Ez is egy tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!