A Family Frost hamburgerhús milyen minőségű?
Szerinted? :) Szar.
A jobb helyeken a hamburgerpogácsa színtiszta hús, ne megy bele semmi. Jó minőségű darált hús gazdagon fűszerezve és ízlés szerint megsütve, nem kiszíradásig persze.
Én szoktam úgy is, hogy fél kiló pulyka/disznó darálthús, egy tojás, morzsa, bazsalikom, mustár. Sütőpapíron megsül a sütőben, isteni finom. És csak picit van több munka vele, mint a zacsissal, olcsóbbnak meg olcsóbb. És nem 40% körül van a hústartalma.
Gyenge, mintha olcsó pipiropogós lenne panír nélkül. Eleve a húsrésze fele marha fele csirke, itt bukik is a dolog, mert a csirke elviszi az igazi hamburgerízét, igazi hamburgerben csak marha van. És akkor ebbe még van egy csomó szója is, nagyon kiérezni rajta. Ne is erőlködj vele.
Igazán jó hamburgert én az Aldiban vettem azt a cheese verziót ami kettesével van csomagolva műanyag dobozba. Igaz drága is, kicsivel többért már igazi hamburgert kapni, de ez is nagyon közel van hozzá, állaga, íze, szaga, nagyon jó. Nem gondoltam volna egy dobozos terméktől, hogy ennyire jó is tud lenni. Sajnos saláta nincs benne semennyi, azt külön venni kell, akkor meg pláne annyiba kerül, mint a sarki hamburgeresnél az igazi. De ez is finom, és annyi előnye van, hogy hűtőben sokáig tárolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!