Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Spar és a Spar Budget...

A Spar és a Spar Budget termékek közötti, néha jelentős árkülönbség azonos kategóriában mennyire indokolt?

Figyelt kérdés
pl. x százalékos magyar ESL tej, A/B rizs...

szept. 1. 16:49
 1/7 anonim válasza:
5/7
szept. 1. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi indokolja az árkülönbséget?

Ez így elég fura megfogalmazás.

Az árrés

szept. 2. 08:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Hogy kellett volna megfogalmaznom? A csomagolásból nem derül ki... Pl. itt van a 2,8%-os tej 3 változatban, mindhárom magyar:

S-Budget 329 Ft [link]

Spar 379 Ft [link]

Spar Hazai Szeretem 519 Ft [link]

"B" rizs (ilyenből van csak mindkettő)

S-Budget 599 Ft [link]

Spar 749 Ft [link]

szept. 2. 08:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Az S-Budget valamivel silányabb / kommerszebb mint a Sparos.
szept. 2. 11:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt én is tudtam, de valami konkrétumra lettem volna kíváncsi. Példának írtam is a tejeket. Milyen különbség lehet 2,8%-os magyar tejek között? Egyik sem bio.
szept. 2. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:

S-Budget: Alföldi Tej Kft.

Spar: Tolnatej Zrt.

szept. 2. 14:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Értékelem, hogy utánanéztél, de jobb lenne az utóbbi, mint az előbbi? Amúgy ez csak példa volt, ott van a rizs és a többi is. Fizetek én többet, ha biztosan lehet tudni valamiről, hogy jobb, de ezeknél csak a csomagolás/elnevezés más (vagy a fenti esetben a beszállító).
szept. 2. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!