Ginseng Royal Jelly kérdés: A Sun Moon Big Star és a Dr. Chen dobozai nagyon hasonlóak, de van árkülönbség (előbbi olcsóbb). 10 darab 10 ml-es ampulla szívószállal. Tartalmukban, minőségükben van nem elhanyagolható különbség?
A válaszod kilép a kérdésem kontextusából egy nagyobb kontextusba, miszerint mindegy a tartalmuk és minőségük, mert abban egyformák, hogy fogyasztani értelmetlen mindkettőt.
Ez arra inspirált, hogy elolvassam az angol Wikipedia cikket róla, amiben azt találtam, hogy tudományosan nem vizsgálták és nincs bizonyíték arra, hogy jó lenne. Erősítő (pl. lábadozóknak), izomlazító, ezeket írják. És hogy nagyon nagy mennyiségben túl lehet adagolni illetve bizonyos gyógyszerekkel együtt lehet negatív hatása. De alapvetően ártalmatlan, bár akár nehézfémekkel szennyezett és felesleges töltelékanyagokkal higított termékek is előfordultak.
Nekem a kávéhoz hasonló élénkítő, erőt adó hatása volt, évente 1-2 doboznyit szopogattam csak el hetek alatt.
Azért köszi a figyelmeztetést.
Vettem mindkettőt, íme az összehasonlítás eredménye:
Dr. Chen sűrűbb, ízre jobb
400 mg ginzeng kivonat (6,6 mg ginsenoside)
Big Star hígabb
200 mg ginzeng kivonat (2.9 mg ginsenoside)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!